11.09.2021

Ön Kayıt Formu

Eğitmen : Doç. Dr. Şahin ORUÇ

Genel Açıklama
Bu eğitimde katılımcılar akıl yürütme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, strateji geliştirme, planlama, problem çözme, dikkati yoğunlaştırma ve kısa sürekli hafızayı etkin kullanma becerilerinin gelişmesine katkı sağlayan akıl ve zekâ oyunları alanında teorik ve uygulamalı eğitim alacak olup bu oyunlarla ilgili birçok alıştırma yapacaklardır.

Eğitim sonunda zekâ ve akıl oyunları alanında özel bilgi ve beceri, bu oyunların farklı gelişim alanlarına yönelik kullanımı konusunda farkındalık ve eğitimde zekâ oyunlarının kullanımı konusunda bilgi sahibi olacak olan katılımcılar, oyunları iyi düzeyde oynayabilecek seviyeye gelebilecek ve bu oyunların eğitimini verebileceklerdir.

Her branştan ilkokul, ortaokul, lise öğretmenleri, öğretmen adayları, her bölümden üniversite öğrencileri, anne-babalar ve zeka oyunlarına ilgi duyan herkes katılabilir. Katılım için herhangi bir önkoşul yoktur.

Başarılı olan kursiyerlere Yıldız SEM tarafından "ZEKA ve AKIL OYUNLARI EĞİTİCİ EĞİTİMİ" sertifikası verilecektir. Bu sertifikayla zekâ ve akıl oyunları dersleri verilebilir, özel dersler verilebilir.

Eğitim Günleri: Cumartesi- Pazar

Eğitim Saatleri: 09.00-19.00

• Zekâ ve akıl Oyunlarının Doğası ve Önemi
  • Zekâ ve Akıl Oyunlarının Türleri ve Eğitimsel İşlevleri
  • Bireysel Zekâ ve Akıl Oyunların Öğretimi (En az on oyunun eğitimi yapılacaktır oyunların nasıl öğretileceği ağırlıklı olarak öğretilecektir.)
  • Rakip Zekâ ve Akıl Oyunların Öğretimi (En az on oyunun eğitimi yapılacaktır oyunların nasıl öğretileceği ağırlıklı olarak öğretilecektir.)
  • Grup Zekâ ve Akıl Oyunların Öğretimi (En az on oyunun eğitimi yapılacaktır oyunların nasıl öğretileceği ağırlıklı olarak öğretilecektir.)

Bu programı tamamlayan katılımcılar aşağıdaki yetenekleri kazanacaklardır:

• Zeka ve Akıl Oyunlarının doğasıyla akademik bilgiye sahip olur.
  • Düşünme becerilerini ve bunlara zeka ve akıl oyunlarının etkisini bilir.
  • Bireysel, rakip ve grup zeka ve akıl oyunlarını oynayabilir ve öğretebilir.
  • Zeka ve Akıl Oyunları Eğitmenliği yapabilir.

Ön Kayıt İçin Tıklayın