25.02.2023

Bitiş : 18.03.2023

42 Saat

Toplam Ücret:

6.500 TL (Peşin-KDV Dahil)

Ön Kayıt Formu

Eğitimin Amacı:

Nicel veriler ile uğraşan araştırmacılara Python yardımıyla temel ve ileri düzeyde istatistiksel analizler hakkında bilgi ve deneyim kazandırmaktır. Programda, araştırmacılar temel ve ileri istatistiksel analiz yöntemlerini öğrenmelerinin yanı sıra bu yöntemler için gerekli olan Python kullanımını temel seviyeden başlayarak öğreneceklerdir.

Bu eğitimin odak noktası temel ve ileri düzey istatistiksel analizlerin öğretilmesi ve uygulanmasının Python programlama dili ile yapılmasıdır. Veri bilimi ile uğraşan araştırmacılar öncelikle temel klasik istatistiksel yaklaşımları (bu eğitimin tüm konuları) bilmeli sonrasında bu yaklaşımlara uymayan gerçek veri setleri için diğer alternatif yaklaşımlara (Makine öğrenmesi/veri madenciliği) yönelmektir. Bu sebeple, ileride Makine öğrenmesi/veri madenciliği eğitimi almak isteyen araştırmacılar için bu eğitimin alınması önkoşul olarak görülmektedir.

Katılım Şartları

Veri analizi konusuna ilgi duyan, bu alanda çalışan ya da çalışmak isteyen lisans mezunu kişilere yöneliktir. Eğitimin ilk saatlerinde hiç Python kullanmayı bilmeyenler için temel Python eğitimi verileceği için bu programlama dilini bilmeleri ile ilgili bir önkoşul bulunmamaktadır.

Detaylı bilgi için;

Ön Kayıt İçin Tıklayın