Kurumlarda Dijital Liderlere Neden İhtiyaç Duyulur?

• Kapsamlı Örgün Eğitim

• Eğitim Tarihi : 27 Nisan 2024
  • Eğitim Bitiş Tarihi : 28 Nisan 2024
  • Ders Yeri : Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü, Beşiktaş, İstanbul

Bu eğitimde, belirsizlik ortamında kurumların dijital olgunluk düzeylerinin geliştirilmesine öncülük eden dijital lider davranışları incelenecektir. Katılımcıların dijital lider davranışlarını kavrayabilmesi ve yorumlayabilmesi konusunda beceriler kazanması amaçlanmaktadır.

● Dijital Çağda Liderlere Neden İhtiyaç Duyulur?

● Değişim ve Belirsizlik Ortamında Dijital Liderlik

● Liderliğin Bir Matematiği Var mı? Dijital Liderlerin Verimlik Üzerindeki Etkisi

● Kurumların Dijital Olgunluk Düzeylerinin Tespiti İçin Faktörlerin Tespiti

● Dijital Olarak Çevik Bir Organizasyonda Liderlik

● Dijital Ortamda Çalışan Farklı Kuşaklara Liderlik

● Dijital Ortamda Liderlik Ve Karar Verme Tarzları

● Dijitalleşmenin Kurum Kültürüne Yansıtılması

● Dijital Liderliği Teşvik Etmek

● Filmlerden Liderlik Dersleri

● Vaka Çalışmaları Ve Senaryo Analizleri

● Ekip Uygulamaları

Prof. Dr. Serdar BOZKURT

Bilimi, Üretimi ve Girişimciliği Destekleyen Eğitim Ekosistemi

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin hedefi ulusal alanda öncü, uluslararası alanda rekabetçi, ülke kalkınmasına katkı sağlayarak öncelikle ülkemiz olmak üzere dünyadaki problemlerin çözümünde etkin rol oynayan, yenilikçi ve proaktif yeni nesil dijital çağa uygun donanım ve yetkinliklere sahip, etik değerleri gözeten, öğrenci odaklı bir üniversite olmaktır.