Kalite Yöneticiliği (Entegre Yönetim Sistemi) Sertifika Programı

• Kapsamlı Örgün Eğitim

• Eğitim Tarihi : 04 Mayıs 2024
  • Eğitim Bitiş Tarihi : 16 Haziran 2024
  • Ders Yeri : Online (Canlı)

Ürün ve/veya hizmet sunumu sağlanırken üründe ve hizmette kalite gerekliliklerinin sağlanmış, çevre etkilerinin azaltılmış, enerji verimliliğinin tesis edilerek tasarruflu süreçlerin yaratılması güvence altına alınmak istenmektedir. Ürün ve hizmet sunumunda görev alan tüm çalışanların sağlığının ve güvenliğinin güvence altında olması ve bir diğer taraftan ürün ve hizmet sunumunun tüm aşamalarında bilgi ve verinin kontrol altında tutulması ve güvenliğinin sağlanması tüm sektörlerde uluslararası standartlar ve ulusal mevzuat kapsamında zorunluluklar içermektedir. Mevcut dönem ile gelecek zaman sektöründe bu zorunluluklar uluslararası platformlarda da öncelikli hale gelmektedir. Bu doğrultuda hizmet ve üretim alanındaki tüm sektörlerde entegre yönetim sistemleri bilinci, kalite yönetimi anlayışı ve uygulamalarına hakim insan kaynakları ihtiyaçları öne çıkmaktadır. Günümüzde bu yetkinliğe sahip çalışanların insan kaynakları seçme eleme süreçlerinde ilk sırada tercih edildiği görülmektedir.

Bu ihtiyaç ve talep özelinde ISTANBUL INSTITUTE & YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ işbirliği ile Entegre Yönetim Sistemleri – Kalite Yöneticiliği Sertifika Programı yürütülmektedir. Bu programda katılımcıların çalıştıkları ve/veya çalışacakları kurumlarında entegre yönetim sistemleri uluslararası standartlarını kurmaları, işletmeleri, uygulamaları ve kontrol ederek sürekliliğini sağlayabilir olmalarına dair yetkinliği; uygulama bazlı kazanmaları hedeflenmektedir. Entegre yönetim sistemi standartlarında standart dili ortak olup; ana esaslar aynılık gösterir ve entegre kurulumlarında bu standart dilini yönetmek kurumların kurduğu ve denetlediği sistemlere fayda sağlamaktadır. Katılımcıların standartların bu ortak dilini ve sistematiğini içselleştirmelerini sağlayan program entegre bakış açısını getirmektedir. Fark yaratmak adına program özelinde katılımcıya her süreçte uygulamalar verilerek entegre yönetim sistemlerini deneyimlemesi sağlanmaktadır. Eğitim modelinde çeşitli öğretim teknikleri uygulanarak eğitim gerçekleştirilmektedir.

Detaylı bilgi için;

Istanbul Institute

Öğrenmeyi Öğreten Eğitim Platformu

Istanbul Institute, akademi ve iş dünyası arasında köprü kurarak öğrenmeyi öğrenen bir nesil yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu amaç doğrultusunda modern eğitim metodolojilerinden yararlanarak eğitim programları düzenlemektedir.