18.01.2021

Online Eğitim

4 hafta / 45 saat

KDV Dahil: 1.950 TL

GYODER, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark işbirliğinde düzenlenecek olan bu eğitim Gayrimenkul Yapay Zeka ve Veri Bilimi alanında Türkiye’deki tek ve ilk program olma özelliğine sahiptir.

Bu programa katılanlar, Gayrimenkul Teknolojisinde kullanılan Yapay Zekâ, Makine Öğrenimi ve Veri Biliminde ortaya çıkan teknolojiler hakkında bilgi sahibi olacaklardır. Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından hazırlanan program içeriği, veri teknolojisi dünyasındaki gelişmeleri rahatlıkla takip etmenize ve gayrimenkul sektörünün geleceğinde rol almanıza katkı sağlayacaktır. Ayrıca, Yapay Zekâ ve Makine Öğreniminin incelenmesi ve analizi yoluyla, veri teknolojisinin gayrimenkul sektörünü nasıl yeniden tanımladığını ve PropTech şirketlerinin sizlere nasıl bir gelecek vaadettiği keşfedilecektir. Yine, Türkiye’de gayrimenkul teknolojileri konusunda uzman sektör liderlerinden vaka uygulamalarını birebir dinleme fırsatı bulunulacaktır. Bu sertifika programına katılan kişiler, eğitim sonunda çeşitli gayrimenkul teknolojisi uygulamalarını güncel veri setleri üzerinden Coğrafi Bilgi Sistemleri, Yapay Zekâ, Makine Öğrenimi ve Finansal Uygulamaların gayrimenkul yatırımlarının geleceğindeki etkisini deneyimleyeceklerdir.

Sertifika programına kimler katılmalı?

Üniversitelerin herhangi bir bölümünden mezun olan başlangıç düzeyinde matematik / istatistik temeli olan tüm katılımcılar için uygundur. Herhangi bir veri analizi yazılımı deneyimi olmayan katılımcılar için giriş dersinde temel veri bilimi ve veri setleri hakkında eğitim videoları paylaşılacaktır.

Ele alınan konular, temel veri bilimi derslerinin bir uzantısını oluşturur. Program çok disiplinli bir alanda olup farklı disiplinlerden katılımcılara uygundur. Gayrimenkul sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen, veri bilimine ilgi duyan, programın tüm bölümlerine katılmaktan önemli bir kazanç elde edecektir.

Eğitmenler

• Prof. Dr. Hüseyin Taştan
  • Dr. Revna Vural Acar
  • Prof. Dr. A. Melih Başaraner