YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

15.000TL (KDV Dahil)

Ön Kayıt Formu

1. Geçirgen Malzemeler

Porous Media malzemeler ile modellenecek akış olaylarının incelemeleri bu başlık altında gerçekleştirilecektir.

2. Statik Mikser Problemi

Genelleştirilmiş Newton tipi akışlar içerisinde bulunan çok bileşenli akışlarda sıkça karşılaşılan karıştırma işlemini sağlayan statik mikserin modellenmesi gerçekleştirilecektir.

3. Transonik Akışlarda Hareketli Çözüm Ağı

Transonik akışlarda hareketli çözüm ağı modellerinden overset çözüm ağının kullanımı incelenecektir.

4. Yüzeyden Yüzeye Radyasyon Problemi

Yüzeyden yüzeye gerçekleşen radyasyon ile ısı transferi problemlerinin incelenmesi sağlanacaktır. Güneş panellerinin modellenmesi bu başlık altındadır.

5. Araç İçi Kabinde Termal Konfor Problemi

Bir otomobil kabini içerisindeki hava menfezleri vasıtasıyla kabin içi termal konforun modellenmesi bu başlık altında incelenecektir.

6. Kavitasyon Problemi

Çok fazlı ve çok bileşenli akışlarda soğuk kaynama olarak tabir edilen akış olayının modellenmesi bu başlık altında incelenecektir.

7. Kaynama Problemi

Tek fazlı bir akış için kaynama olayının modellenmesi ve çok fazlı çözümü bu başlıkta incelenecektir.

8. Çalkantı Problemi

Çok fazlı akışlarda serbest su yüzeyi etkili ve hareket modelinin beraber çalıştırılması ile elde edilen problem bu başlık altında incelenecektir.

9. Partiküler Akış Problemi

Partiküler akışların gerek taşınması gerekse döner hareketlerinin modellenmesi bu başlık altında incelenecektir.

10. Rüzgar Türbin Problemi

Akış tarafından tetiklenen durgun bir türbinin rejim şartlarında dönmesinin elde edilmesi ve enerji analizinin gerçekleştirilmesi için Dinamik Akışkan Katı etkileşimi modeli ile çözümün gerçekleştirilmesi bu başlık altında incelenecektir.

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YURTSEVEN

Ön Kayıt İçin Tıklayın

Yeniliklerden Haberdar ol

Yeni eklenen eğitimlerden & size özel kampanyalardan haberdar olmak için lütfen kayıt yaptırınız.