11.09.2021

Bitiş : 26.09.2021

2750 TL (KDV Dahil)

İleri Uygulamalı Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği Eğitimi

1. Geçirgen Malzemeler Porous Media malzemeler ile modellenecek akış olaylarının incelemeleri bu başlık altında gerçekleştirilecektir.

2. Statik Mikser Problemi Genelleştirilmiş Newton tipi akışlar içerisinde bulunan çok bileşenli akışlarda sıkça karşılaşılan karıştırma işlemini sağlayan statik mikserin modellenmesi gerçekleştirilecektir.

3. Transonik Akışlarda Hareketli Çözüm ağı Transonik akışlarda hareketli çözüm ağı modellerinden overset çözüm ağının kullanımı incelenecektir.

4. Yüzeyden Yüzeye Radyasyon Problemi Yüzeyden yüzeye gerçekleşen radyasyon ile ısı transferi problemlerinin incelenmesi sağlanacaktır. Güneş panellerinin modellenmesi bu başlık altındadır.

5. Araç içi Kabinde Termal Konfor Problemi Bir otomobil kabini içerisindeki hava menfezleri vasıtasıyla kabin içi termal konforun modellenmesi bu başlık altında incelenecektir.

6. Kavitasyon Problemi Çok fazlı ve çok bileşenli akışlarda soğuk kaynama olarak tabir edilen akış olayının modellenmesi bu başlık altında incelenecektir.

7. Kaynama Problemi Tek fazlı bir akış için kaynama olayının modellenmesi ve çok fazlı çözümü bu başlıkta incelenecektir.

8. Çalkantı Problemi Çok fazlı akışlarda serbest su yüzeyi etkili ve hareket modelinin beraber çalıştırılması ile elde edilen problem bu başlık altında incelenecektir.

9. Partiküler Akış Problemi Partiküler akışların gerek taşınması gerekse döner hareketlerinin modellenmesi bu başlık altında incelenecektir.

10. Rüzgar Türbin Problemi Akış tarafından tetiklenen durgun bir türbinin rejim şartlarında dönmesinin elde edilmesi ve enerji analizinin gerçekleştirilmesi için Dinamik Akışkan Katı etkileşimi modeli ile çözümün gerçekleştirilmesi bu başlık altında incelenecektir.