- Konu BaşlıklarıEğitim Hakkında BilgiDers 1 - Canva'ya Giriş3 dkDers 2 - Canva Üyelik Sistemi1 dkDers 3 - Hazır Şablonlar3 dkDers 4 - Üst SekmelerDers 5 - Sol SekmelerDers 6 - YouTube Kapak TasarımıDers 7 - Instagram Hikayesi8 dkDers 8 - Instagram Tablet Hikayesi9 dkDers 9 - Animasyonlu Instagram Hikayesi9 dkDers 10 - Instagram için Çoklu Gönderi Yapma7 dkDers 11 - Instagram Converse Reklamı5 dkDers 12 - LinkedIn Tasarımı8 dkDers 13 - Kaydırmalı Instagram Gönderisi11 dkDers 14 - Kaydırmalı Instagram Gönderisi II8 dkDers 15 - Sanal Market Afişi (Hareketli)6 dkDers 16 - Yapılacaklar Listesi6 dkDers 17 - Kitap Ayracı Yapımı6 dkDers 18 - Sınav Kağıdı Hazırlama12 dkDers 19 - Maskeni Tak Logosu4 dkDers 20 - Yazılımcı Logosu3 dkDers 21 - Kitap Satış Afişi5 dkDers 22 - Satış Afişi5 dkDers 23 - Okul Bursluluk Sınavı Tasarımı10 dkDers 24 - Kurs Kapak Görseli3 dkDers 25 - Instagram için İkonik Tasarım10 dkDers 26 - Sahte Twitter Gönderisi8 dkDers 27 - Sahte Instagram Gönderisi11 dkDers 28 - Sahte Facebook Gönderisi13 dkDers 29 - Sahte WhatsApp Konuşması10 dkDers 30 - Sahte LinkedIn Gönderisi13 dkDers 31 - Yatay Sertifika Filigran Kullanımı4 dkDers 32 - Dikey Sertifika - RGB Renklerini Kullanma3 dkDers 33 - Diploma Yapımı6 dkDers 34 - Sünnet Düğünü Davetiyesi4 dkDers 35 - Konser Afişi Tasarlama8 dkDers 36 - Bilet Tasarımı7 dkDers 37 - Resim Yarışması Afişi9 dkDers 38 - Film Afişi Tasarımı8 dkDers 39 - Grafikler ile Rapor Oluşturma12 dkDers 40 - Duvar Kağıdı Tasarlama7 dkDers 41 - Kartvizit Yapımı6 dkDers 42 - Sunum Oluşturma - Dosya Paylaşma - Video Yükleme14 dkDers 43 - Öz Geçmiş Oluşturma12 dkDers 44 - Web Site Giriş Ekranı4 dkDers 45 - Menüler4 dkDers 46 - Galeri ve Öz Geçmiş Tasarımı10 dkDers 47 - Site Tasarımı II6 dkDers 48 - Taraftar Temalı Web Sitesi9 dkDers 49 - Kupalar4 dkDers 50 - Yöneticiler9 dkDers 51 - e-Ticaret Şablonu Oluşturma8 dkDers 52 - Ürün Detaylandırma8 dkDers 53 - E-ticaret II8 dkDers 54 - Video Bölümü Teorik Anlatımı8 dkDers 55 - Instagram Hikaye Videosu Yapma14 dkDers 56 - Youtube için Video Edit11 dkDers 57 - Sosyal Medya İkonu Video Ekleme5 dkDers 58 - Yaratıcı Video Örnekleri8 dkDers 59 - Green Box ile Video Başlığı Ekleme9 dkDers 60 - Video ile Zoom in ve Zoom out12 dk
Fiziki Belge ücreti 1480 TL Dijital Belge Ücreti 990 TL
İleri Düzey Canva Eğitimi, kolay ve pratik bir şekilde tasarım yapmak isteyen kişilerin Canva programını kullanarak kısa sürede profesyonel tasarımlar oluşturmayı öğrenmelerini sağlar.
Aynı zamanda İleri Düzey Canva Eğitimi, başkalarına ihtiyaç duymadan kendi işletmenizin sosyal medya hesaplarını yönetebilmenizi sağlar ve markanız için sosyal medya reklamları tasarlamanıza olanak verir.
İleri Düzey Canva Eğitimi sayesinde öğrenecekleriniz şunlardır:
- Sosyal medya için tasarım oluşturmayı,
- Canva'ya giriş yapmayı,
- Canva hesabı oluşturmayı,
- Canva programının özelliklerini,
- Canva ile video ve görsel formatında içerikler oluşturmayı,
- Canva ile CV hazırlamayı,
- Canva ile marka logosu tasarlamayı,
- Canva programıyla sosyal medya için etkileyici tasarımlar yapmayı,
- e-Ticaret alanında Canva’dan nasıl faydalanabileceğinizi,
- Marka görünürlüğünü yükseltmek için etkili tasarımlar yapmayı.
İleri Düzey Canva Eğitimi Nedir?
İleri Düzey Canva Eğitimi; günümüzde dijitalleşmenin yükselişi ve içerik oluşturmanın giderek önem kazanmasıyla birlikte önemli hale gelen tasarım becerilerini Canva programı üzerinden katılımcılara kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır.
Online ortamda düzenlenen İleri Düzey Canva Eğitimi, katılımcılara Canva programının kullanımı ve etkili tasarım oluşturmanın detayları konusunda bilgi sağlamayı hedefler. Eğer Canva'nın ne olduğu ve nasıl kullanıldığı konusunda merakınız varsa siz de bu eğitime kaydolabilirsiniz. Üstelik eğitim bitiminde üniversite onaylı sertifika elde edebilirsiniz.
İleri Düzey Canva Eğitimi’ne Kimler Katılabilir?
İleri Düzey Canva Eğitimi’ne katılabilecek kişiler aşağıda sıralanmıştır.
- Sosyal medya platformlarında içerik oluşturmak isteyen bireyler,
- Marka reklamları tasarlamak isteyen bireyler,
- Tasarım alanında kariyer hedefinde olanlar,
- Yaptığı iş gereği profesyonel tasarım yapması gerekenler,
- Kişisel markasının reklamını yapmak isteyen bireyler,
- Grafik tasarım alanında kendini geliştirmek isteyen bireyler,
- Tasarım yapmayı öğrenmek ve bu alanda faaliyet göstermek isteyen herkes.
İleri Düzey Canva Eğitimi’ne Katılmak için Neler Gereklidir?
İleri Düzey Canva Eğitimi’ne katılmak için şunlar gerekmektedir:
- Dersler online ortamda yapıldığından mutlaka aktif çalışan bir internete sahip olunmalıdır.
- Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayara sahip olunmalıdır.
- Kişinin eğitime katılmak için kullanacağı teknolojik cihazların kullanımına hakim olması gerekir.
Bu eğitimden maksimum verim elde etmek için derslere bilgisayar üzerinden katılmanız önerilmektedir. Eğitmenin yaptığı alıştırmaları eş zamanlı olarak pratik etmek, Canva’yı daha etkin olarak öğrenmenizi sağlayacaktır. Dolayısıyla derslere bilgisayardan bağlanmak, süreci daha etkili bir şekilde geçirmenize yardımcı olacaktır.
İleri Düzey Canva Eğitimi Nasıl Gerçekleştirilir?
İleri Düzey Canva Eğitimi, YTÜ SEM sistemine yüklenen ders videoları üzerinden, çevrim içi öğrenme yöntemiyle düzenlenmektedir.
Bu online eğitim programı, Canva programı alanında yetkin bir eğitmen tarafından sunulmaktadır. İleri Düzey Canva Eğitimi'nin ders kaynaklarının video formatında sunulması, katılımcılara ders içeriğini kursun erişime açık tutulduğu zaman aralığı boyunca istedikleri vakit tekrar etme imkanı tanımaktadır.
İleri Düzey Canva Eğitimi Konu Başlıkları Nelerdir?
İleri Düzey Canva Eğitimi kapsamındaki konu başlıkları aşağıda listelenmiştir.
- Canva'ya Giriş
- Canva’nın Üyelik Sistemini Tanıyalım
- Canva Hazır Şablonlar
- Programın Sekmeleri
- YouTube Kapak Tasarımı
- Facebook Bağış Kapak Tasarımı
- Instagram Hikayesi
- Instagram Tablet Hikayesi
- Animasyonlu Instagram Hikayesi
- Instagram için Çoklu Gönderi Yapma
- Instagram Converse Reklamı
- Linkedin Tasarımı
- Kaydırmalı Instagram Gönderisi
- Sanal Market Afişi Hareketli
- Yapılacaklar Listesi
- Kitap Ayracı Yapımı
- Sınav Kağıdı Hazırlama
- Maskeni Tak Logosu
- Yazılımcı Logosu
- Kitap Satış Afişi
- Satış Afişi
- Okul Bursluluk Sınavı Tasarımı
- Kurs Kapak Görseli
- Instagram için İkonik Tasarım
- Sahte Twitter Gönderisi
- Sahte Instagram Gönderisi
- Sahte Facebook Gönderisi
- Sahte WhatsApp Konuşması
- Sahte LinkedIn Gönderisi
- Yatay Sertifika Fligran Kullanımı
- Dikey Sertifika - RGB Renklerini Kullanma
- Diploma Yapımı
- Sünnet Düğünü Davetiyesi
- Konser Afişi Tasarlama
- Bilet Tasarımı
- Resim Yarışması Afişi
- Film Afişi Tasarımı
- Grafikler ile Rapor Oluşturma
- Duvar Kağıdı Tasarlama
- Kartvizit Yapımı
- Sunum Oluşturma - Dosya Paylaşma - Video Yükleme
- Öz Geçmiş Oluşturma
- Web Site Giriş Ekranı
- Menüler
- Galeri ve Öz Geçmiş Tasarımı
- Site Tasarımı
- Taraftar Temalı Web Sitesi
- Kupalar
- Yöneticiler
- E-ticaret Şablonu Oluşturma
- Ürün Detaylandırma
- E-ticaret
- Video Bölümü - Teorik Anlatım
- Instagram Hikaye Videosu Yapma
- YouTube için Video Editleme
- Sosyal Medya İkonu Video Ekleme
- Green Box ile Video Başlığı Ekleme
- Yaratıcı Video Örnekleri
- Video ile Zoom in ve Zoom out
İleri Düzey Canva Eğitimi’nde Ders Kaynakları Nelerdir?
İleri Düzey Canva Eğitimi'nde kullanılan ders kaynakları, Canva programı alanında yetkin bir eğitmen tarafından hazırlanan video içeriklerdir. Editör onayından geçtikten sonra yayıma alınan ders videoları, YTÜ SEM paneline eklenir. Derslere yalnızca eğitime kayıt yaptıran katılımcılar tarafından erişebilir.
Eğitimle ilgili videolar, öğrenci paneline giriş yapılarak izlenebilir. Bu sistem, kursa erişim sağlanabildiği süre boyunca öğrencilere Canva programını öğrenme konusunda mekan ve zaman sınırlaması olmadan esnek bir öğrenme deneyimi sunar.
İleri Düzey Canva Eğitimi Bitiminde Sertifika Nasıl Alınır?
İleri Düzey Canva Eğitimi bitiminde sertifika almak isteyen kişilerin eğitim boyunca sunulan videoların tamamını izlemesi gerekir. Videoları izleyen kişiler, sınava girmeden sertifikayı talep edebilirler.
İleri Düzey Canva Eğitimi bitiminde alınan sertifika, YTÜ onaylı olup e-Devlet’te sorgulanabilmektedir. Üniversite tarafından onaylanan sertifikanın e-Devlet sistemi üzerinde görüntülenmeye başlama süresi genellikle ortalama 3 iş günüdür. Bu süreç, sertifikanın hazırlanmasıyla ilgili operasyonel süreçlerden kaynaklanmaktadır.
İleri Düzey Canva Eğitimi Sonunda Sertifika Ücreti Var mı?
Evet, İleri Düzey Canva Eğitimi sonunda öğrencilerden sertifika için ücret talep edilmektedir. Sertifikadan ücret talep edilme nedeni ise belgenin hazırlanması için gerekli olan operasyonel işlemler ile ilgilidir.
İleri Düzey Canva Eğitimi Sonunda Alınan Sertifika Ne İşe Yarar?
İleri Düzey Canva Eğitimi'nin tamamlanmasının ardından elde edilen sertifika, bireye Canva programını etkili bir şekilde öğrendiğini belgeleme fırsatı sunar. Özellikle grafik tasarım sektöründe çalışan bireyler, Canva programını kullanma yeteneğini iş başvurularında kanıtlayabildikleri için diğer adaylara göre daha avantajlı konumda olmaktadır.
Eğitim sonunda öğrencilerimize verilen sertifika, hem basılı olarak hem de e-Devlet sisteminde dijital olarak sunulmaktadır. Öğrencilerimiz fiziki sertifikalarını elden teslim almaktadır ancak adresine teslim edilmesini de talep edebilir.
Sınav formatı, eğitime bağlı olarak değişmektedir. Eğitim hangi formatta düzenlendiyse sınav da buna uygun olarak gerçekleştirilmektedir.
Boenstitü
Bilgiyi Güce Dönüştüren Eğitim Platformu
Türkiye'de online eğitimin lider platformu Boğaziçi Enstitüsü, nitelikli eğitimi tabana yaymak amacıyla düzenlediği eğitimlerle bireylerin ve kurumların potansiyelini en üst seviyeye çıkarmasına destek olmaktadır.
Tuncay Erol
Bilgisayar Öğretmeni - Eğitmen