Fiziki Belge ücreti 1480 TL Dijital Belge Ücreti 990 TL
CV Hazırlama Eğitimi, doğru bir öz geçmiş oluşturmanın inceliklerini öğreten çevrim içi bir eğitim programıdır. Eğitimin sonunda katılımcılar, etkili bir CV hazırlamanın püf noktalarını öğrenir ve böylece hazırlayacakları öz geçmiş ile işverenler üzerinde olumlu bir izlenim bırakabilirler.
CV Hazırlama Eğitimi kapsamında öğrenilecek konular şunlardır:
- CV tiplerini,
- CV içeriğinde bulunması gereken bilgileri,
- Örnek CV formatlarını.
CV Hazırlama Eğitimi Nedir?
CV Hazırlama Eğitimi, etkili bir öz geçmiş oluşturmak için gereken önemli noktalar hakkında bilgi veren bir çevrim içi eğitimdir. CV Hazırlama Eğitimi sayesinde katılımcılar, hangi CV formatını temel alarak öz geçmiş oluşturmaları gerektiğini öğrenir. Bu sayede CV Oluşturma Kursu, doğru bir öz geçmiş hazırlayarak iş başvurularında daha avantajlı hale gelmeye katkıda bulunur.
CV Hazırlama Eğitimi’ne Kimler Katılabilir?
CV Hazırlama Eğitimi'ne öz geçmiş hazırlama konusunda kendini geliştirmek isteyen ve bu konuya ilgi duyan herkes katılabilir. Yeni mezunlar, meslek değiştirenler, öğrenciler, staj başvurusunda bulunacak kişiler, iş görüşmelerinde yetenek ve bilgi birikimini etkili bir CV ile öne çıkarmak isteyenler bu eğitime kaydolarak hedefine ulaşabilir.
CV Hazırlama Eğitimi’ne Katılmak için Gerekenler Nelerdir?
CV Hazırlama Eğitimi'ne katılmak isteyen kişilerin derslere gireceği mekanda internet bağlantısının sorunsuz bir şekilde çalışması gerekir. Çünkü eğitim online ortamda yapılmaktadır ve ders içeriğini indirip izlemek mümkün değildir. Derslere akıllı telefon, bilgisayar ya da tablet kullanarak katılmak mümkündür.
CV Hazırlama Eğitimi’nde Hangi Dersler ve Konular İşlenir?
CV Hazırlama Eğitimi’nde işlenen dersler ve konular aşağıda sırasıyla yer almaktadır.
- CV Türleri Nelerdir?
- Kronolojik CV Nedir?
- Performans CV Nedir?
- Hedefe Yönelik CV Nedir?
- Örnek CV’ler
CV Hazırlama Eğitimi’nde Dersler Nasıl Gerçekleştirilmektedir?
CV Hazırlama Eğitimi’nde dersler online ortamda, Yıldız Teknik SEM öğrenci paneli üzerinden düzenlenmektedir. İnsan kaynakları alanında uzman bir akademisyen ile çekilen video ders, YTÜ SEM paneline eklendikten sonra eğitime kayıt yaptıran öğrencilerin erişimine açılmaktadır.
Eğitime kaydolan öğrenciler, kursun erişime açık olduğu süre boyunca ders videosunu istediği zaman izleyebilir. Ayrıca eğitim videosunu izlemek için öğrencilerin başka bir şehre gitmesine gerek olmamaktadır, ders süreci online olarak yürütüldüğünden öğrenciler, kursun erişime açık olduğu süre boyunca zaman-mekan kısıtlaması olmadan videoyu izleyebilmektedir. Böylece daha esnek bir öğrenme süreci geçirilir.
CV Hazırlama Eğitimi Bitiminde Katılım Belgesi Nasıl Alınır?
CV Hazırlama Eğitimi bitiminde katılım belgesi almak için kişinin eğitim videosunu izlemesi yeterlidir. Eğitim sonunda sınav yapılmadığı için bu şartı sağlamak yeterlidir. Kişi, eğitim videosunu bitirdikten sonra katılım belgesi almak için talep oluşturmalıdır.
Kurs bitiminde öğrencilere üniversite onaylı katılım belgesi verilmekte ve belge e-Devlet üzerinden yapılacak sorgulama işlemi sonucunda görüntülenmektedir. Katılım belgesinin e-Devlet sisteminde görülme süresi ise belgenin hazırlanmasından sonraki 3 iş günü içinde gelişmektedir.
CV Hazırlama Eğitimi Sonunda Katılım Belgesi Ücreti Var mı?
Evet, CV Hazırlama Eğitimi sonunda öğrencilerden katılım belgesi için ücret talep edilmektedir. Katılım belgesi için ek ücret talep edilme sebebi ise belgenin oluşturulması için gerekli olan operasyonel işlemlerden kaynaklıdır.
CV Hazırlama Eğitimi Sonunda Alınan Katılım Belgesi Ne İşe Yarar?
CV Hazırlama Eğitimi tamamlandığında alınan katılım belgesi, kişinin başarılı öz geçmiş oluşturma ve farklı CV türleri hakkında bilgi sahibi olduğunu kanıtlamasını sağlar. Özellikle İK yönetimi alanında çalışan veya çalışmayı hedefleyen kişiler, CV hazırlama ile ilgili katılım belgesi alarak öz geçmişlerini donanımlı hale getirmiş olur. Bu sayede işe alım süreçlerinde daha etkin bir İK çalışanı olduğunu kanıtlayabilir ve iş başvurularından olumlu dönüş alma ihtimalini arttırabilir.
Eğitim sonunda öğrencilerimize verilen sertifika, hem basılı olarak hem de e-Devlet sisteminde dijital olarak sunulmaktadır. Öğrencilerimiz fiziki sertifikalarını elden teslim almaktadır ancak adresine teslim edilmesini de talep edebilir.
Sınav formatı, eğitime bağlı olarak değişmektedir. Eğitim hangi formatta düzenlendiyse sınav da buna uygun olarak gerçekleştirilmektedir.
Boenstitü
Bilgiyi Güce Dönüştüren Eğitim Platformu
Türkiye'de online eğitimin lider platformu Boğaziçi Enstitüsü, nitelikli eğitimi tabana yaymak amacıyla düzenlediği eğitimlerle bireylerin ve kurumların potansiyelini en üst seviyeye çıkarmasına destek olmaktadır.
Doç. Dr. Elif Baykal
Akademisyen
Boenstitü
Bilgiyi Güce Dönüştüren Eğitim Platformu