14.06.2020

Tüm Çocuk Objektif Testler ve Dikkat Testleri Eğitimleri (Online-Canlı-Örgün)

Başlangıç : 14.06.2020
Bitiş : 16.08.2020

Online-Canlı ve Örgün

.

850 TL (KDV Dahil)

* Covid-19 Küresel salgınının geçmesi durumda eğitimler örgün olarak devam edecektir. Ayrıntılar için sem@yildiz.edu.tr adresimize e-posta göndererek bilgi isteyebilirsiniz.

Tüm Çocuk Objektif Testler ve Dikkat Testleri Eğitimleri

14 Haziran 2020 Online

12 Temmuz2020 Online

16 Ağustos 2020 Online

Eğitmenler: Uzman Klinik Psk. Rüya Yıldırım ve Uzman Klinik Psk. Büşra Karakoç

Genel Bilgi: Çocukların dikkat, gelişim ve görsel algı gibi bilişsel değerlendirmelerini kapsayan objektif değerlendirme araçlarının alanda uygulamaya yönelik Çocuk Değerlendirme Testleri uygulayıcısı yetiştirme amaçlanmaktadır. Bu eğitim kapsamında aşağıda yer alan testlerle ilgili teorik ve pratiğe yönelik eğitim verilecektir:

1.Ankara Gelişim Tarama Envanteri

2.Bender – Gestalt Görsel Motor Algılama Testi

3.d2 Dikkat Testi

4.Goodenough – Harris Bir İnsan Çiz Testi

5.Metropolitan Okul Olgunluğu Testi

6.Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi

7.Peabody Resim – Kelime Testi

8.B. Cattell Testi

9.Porteus Labirentleri Testi

10.Frankfurter Dikkat Testi

11.Bourdon Dikkat Testi

12.KENT EGY

Eğitimin Faydaları: Çocukların gelişiminde rol oynayan faktörlerin tespiti, bilişsel değerlendirilmesi, psikomotor algısal hızı ve dikkati, görsel – mekânsal koordinasyon becerileri, okula hazır oluşu, dil gelişimi vb. alanlara yönelik mesleki bilgilerini arttırmaya yönelik faydaları bulunmaktadır.

Kimler katılabilir: Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, mezunları, bu bölümlerin yüksek lisans ve doktora öğrencileri ve mezunları katılabilir.

Eğitimlerimize kimler katılamazlar, bazı istisnalar ve uyarılar:

• Bazı çalıştaylarımıza katılmak isteyen psikoloji ve PDR bölümleri haricindeki bölümlerden (örneğin çocuk gelişim uzmanları, aile danışmanlığı sertifkası olanlar) katılımcılar, lütfen bizden bilgi alsınlar. Bazı çalıştaylara katılabilirler
  • Çalıştaylarımıza hiçbir bölümden 1. ve 2. sınıf lisans öğrencileri katılamaz.

Online Katılım Hakkında Bilgilendirme:

Adım adım Rasyonel Psikoloji’deki online çalıştaylara nasıl katılacaksınız?

1.Online çalıştaylarımız canlı-sınıf ortamında UYGULAMALI şekilde gerçekleştirilmektedir.

2.Çalıştay günü emailinize özel bir link göndereceğiz. Linki tıklayarak sınıfa bağlanacaksınız.

3.Çalıştaylarımız 1 gün boyunca (10:00-17:00) arası, aralar verilerek sürecek ve tamamlanacak.

4.Gün içinde hocalarımıza istediğiniz soruyu sesli, görüntülü veya chat üzerinden sorabileceksiniz

Online Çalıştaylar Videosunu izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=vk7fEkKERXc

Belgelendirme:Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim MerkeziTüm Çocuk Objektif Testler ve Dikkat TestleriEğitimi’ne katılmıştır 20 saat/kredi

İletişim ve kayıt