11.07.2020

OYUN TERAPİSİ EĞİTİMİ (Online-Canlı-Örgün)

Başlangıç : 11.07.2020
Bitiş : 12.07.2020

Online-Canlı ve Örgün

.

2200 TL ( KDV Dahil)

* Covid-19 Küresel salgınının geçmesi durumda eğitimler örgün olarak devam edecektir. Ayrıntılar için sem@yildiz.edu.tr adresimize e-posta göndererek bilgi isteyebilirsiniz.

OYUN TERAPİSİ EĞİTİMİ

TEMEL – İLERİ DÜZEY

Çocuk Merkezli Oyun Terapisi

Filial (Aile Merkezli) Oyun Terapisi

Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi

Rasyonel Duygucu Davranışçı Oyun Terapisi

Eğitmen:Dr. Murat Artıran

1 ve 2. Kur Tarihler

11-12 Temmuz 2020 Cumartesi Pazar (ONLİNE katılıma açık)

1.Kur: Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Filial (Aile Merkezli) Terapi

• Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Esasları
  • Filial Terapinin (Aile Merkezli Oyun Terapisi) Esasları
  • Ana Temalar
  • Filial Terapi’nin öngörüleri ışığında çocukların duygusal, bilişsel ve davranışsal gelişimi destekleyici stratejiler.
  • Özel Vaka (case örnekleri) Örnekleri

2. Kur : Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi ve Rasyonel Duygucu Davranışçı Oyun Terapisi

• Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi Esasları
  • Rasyonel Duygucu Davranışçı Oyun Terapisi Esasları
  • Ana Temalar
  • BDT Oyun Terapisi Teknikleri
  • Özel Vaka (case örnekleri) Örnekleri

(Edinilecek bilgi ve becerilerin her yaşta çocuğa hatta yetişkinlere dahi adapte edilmesi mümkün olmak ile birlikte ağırlıklı olarak 4-11 yas arası hedeflenmiştir.)

3 ve 4. Kur Tarihleri

Tekrar 18-19 Temmuz 2020 Cumartesi Pazar ONLİNE

3.Kur : İleri Düzey Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Filial (Aile Merkezli) Terapi

• Seans Demonstrasyonları
  • Çocuk Merkezli Oyun Terapisi’nde Aşamalar
  • Tekniklerin Uygulamalı Gösterimi
  • Süpervizyonlu Uygulamalar- Hataların Giderilmesi
  • İleri Düzey Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Teknikleri

4. Kur: İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi ve Rasyonel Duygucu Davranışçı Oyun Terapisi

• Seans Demonstrasyonları
  • Bilişsel Davranışçı Terapi Oyun Terapisi’nde Plan ve Programlama
  • Oyun Çeşitleri
  • Tekniklerin Uygulamalı Gösterimi
  • Süpervizyonlu Uygulamalar- Hataların Giderilmesi
  • Video gösterimi ve elektronik ortamda sunumlar. Oyun oynama teknikler.
  • Her katılımcının pratiksel becerilerinin kazanması için demonstrasyon ile uygulama çalışmaları yapılacaktır.
  • Grup Oyun Terapisi Esasları

*20-21 Temmuz 2020 Pazartesi – Salı 5. ve 6. Kur (UYGULAMA düzeyi)

Kimler katılabilir: Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, mezunları, bu bölümlerin yüksek lisans ve doktora öğrencileri ve mezunları katılabilir.

Eğitimlerimize kimler katılamazlar, bazı istisnalar ve uyarılar:

• Bazı çalıştaylarımıza katılmak isteyen psikoloji ve PDR bölümleri haricindeki bölümlerden (örneğin çocuk gelişim uzmanları, aile danışmanlığı sertifkası olanlar) katılımcılar, lütfen bizden bilgi alsınlar. Bazı çalıştaylara katılabilirler
  • Çalıştaylarımıza hiçbir bölümden 1. ve 2. sınıf lisans öğrencileri katılamaz.

Online Katılım Hakkında Bilgilendirme:

Adım adım Rasyonel Psikoloji’deki online çalıştaylara nasıl katılacaksınız?

1.Online çalıştaylarımız canlı-sınıf ortamında UYGULAMALI şekilde gerçekleştirilmektedir.

2.Çalıştay günü emailinize özel bir link göndereceğiz. Linki tıklayarak sınıfa bağlanacaksınız.

3.Çalıştaylarımız 1 gün boyunca (10:00-17:00) arası, aralar verilerek sürecek ve tamamlanacak.

4.Gün içinde hocalarımıza istediğiniz soruyu sesli, görüntülü veya chat üzerinden sorabileceksiniz

Online Çalıştaylar Videosunu izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=vk7fEkKERXc

Belgelendirme:Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Oyun Terapisi Temel ve İleri Düzey Eğitimi’ne katılmıştır 40 saat/kredi

İletişim ve kayıt