31.08.2019

İstanbul Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği (WISC-R)

Başlangıç : 31.08.2019
Bitiş : 01.09.2019

.

600-TL

İstanbul Wisc-r (31 Ağustos -1 Eylül 2019)

Wiscr Zeka Ölçeği Çalıştayı

Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği’nin içeriği, tarihçesi, kullanım amaçları ve alanları, uygulanışı, yönergenin öğretilmesi, sonuçlarının psikopatoloji alanında kullanımı ve yorumlarının rapor haline getirilmesi.

Hedefleri:

Katılımcıların; 6-16 yaş arası çocuklar için uygulanan bu zeka testini uygulama ve raporlama aşamalarını uygulayabilir olmasıdır. Test; 6 sözel, 6 performans olmak üzere 12 alt testten oluşmaktadır. Test sonucunda bireyin sözel, performans ve genel olmak üzere üç zeka bölümü yani üç IQ puanı elde edilir.

Çalıştay sırasında testin;
*Niçin Uygulandığı
*Görüşme Teknikleri
*Klinik Gözlemler ve vaka örnekleri de paylaşılacaktır.
Katılımcılar böylece uygulama, değerlendirme ve rapor yazmada yeterlilik düzeyine ulaşacaktır.

İletişim No: 0532 171 97 13