30.05.2020

Çocuk Resimlerinin Analizi Eğitimi (Online-Canlı)

Başlangıç : 30.05.2020
Bitiş : 13.08.2020

Online ve Örgün Eğitim *

10 saat

400 TL (KDV Dahil)

* Covid-19 Küresel salgınının geçmesi durumda eğitimler örgün olarak devam edecektir. Ayrıntılar için sem@yildiz.edu.tr adresimize e-posta göndererek bilgi isteyebilirsiniz.

Çocuk Resimlerinin Analizi Eğitimleri

30 Mayıs 2020 Online

13 Ağustos 2020 Online

Eğitmenler: Uzman Klinik Psk. Rüya Yıldırım ve Uzman Klinik Psk. Büşra Karakoç

Çalıştayda çocuk resimlerinin analizi 3 aşamada öğretilecektir:

1.Çocuk Resimlerindeki Olguların Tanımlanması

2.Bağlantıların ve Bütünlük Oluşturan Figürlerin Analizleri

3.Genel Yorumlanma

Kimler katılabilir: Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, mezunları, bu bölümlerin yüksek lisans ve doktora öğrencileri ve mezunları katılabilir.

Eğitimlerimize kimler katılamazlar, bazı istisnalar ve uyarılar:

• Bazı çalıştaylarımıza katılmak isteyen psikoloji ve PDR bölümleri haricindeki bölümlerden (örneğin çocuk gelişim uzmanları, aile danışmanlığı sertifkası olanlar) katılımcılar, lütfen bizden bilgi alsınlar. Bazı çalıştaylara katılabilirler
  • Çalıştaylarımıza hiçbir bölümden 1. ve 2. sınıf lisans öğrencileri katılamaz.

Online Katılım Hakkında Bilgilendirme:

Adım adım Rasyonel Psikoloji’deki online çalıştaylara nasıl katılacaksınız?

1.Online çalıştaylarımız canlı-sınıf ortamında UYGULAMALI şekilde gerçekleştirilmektedir.

2.Çalıştay günü emailinize özel bir link göndereceğiz. Linki tıklayarak sınıfa bağlanacaksınız.

3.Çalıştaylarımız 1 gün boyunca (10:00-17:00) arası, aralar verilerek sürecek ve tamamlanacak.

4.Gün içinde hocalarımıza istediğiniz soruyu sesli, görüntülü veya chat üzerinden sorabileceksiniz

Online Çalıştaylar Videosunu izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=vk7fEkKERXc

Belgelendirme:Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Çocuk Resimlerinin AnaliziEğitimi’ne katılmıştır 10 saat/kredi

İletişim ve kayıt