EU GDPR Veri Koruma Görevlisi (DPO) Sertifika Programı

• Eğitim Bitiş Tarihi : 10 Mayıs 2024
  • Ders Yeri :
  • Eğitim Süresi : 32 Saat

Kurs, toplam 32 saat 4 gün olacak şekilde, online olarak düzenlenmekte ve dersler hafta içi 09:30 – 18:30 arasında gerçekleştirilmektedir.

Eğitimin Amacı

Eğitimin amacı, Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR - General Data Protection Regulation) uyumluluk gereklerinin yerine getirilmesi ve yönetilmesinde gerekli olan bilgi ve becerilerin geliştirilmesini sağlamaktır. GDPR uyarınca Kontrolör (Veri Sorumlusu) uyum süreçlerinin yürütülmesi amacıyla Veri Koruma Görevlisi - Data Protection Officer (DPO) bulundurma zorunluluğu bulunmaktadır.

·GDPR'ın amacı

·Temel terimler & tanımlar

·GDPR'ın temel prensipleri

·Veri işleme prensipleri

·İlgili kişinin hakları

·Kişisel veri ihlalleri

·Veri koruma etki değerlendirmesi

·Veri işlemeye ilişkin risk belirleme

·Mahremiyet etki değerlendirme

·Veri koruma kontrolleri

·İzleme, ölçme, analiz ve değerlendirme

·KVKK ve GDPR ilişkisi, benzer yönleri

·Sınav

Eğitim linki:

Bu kursu öğrenciler nasıl değerlendirdi?

(Toplam 0 Değerlendirme)

Eğitim Süreci Nasıl İşliyor?

Eğitim süreci hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sizin için uygun eğitim programını seçtikten sonra eğitime başvur butonu ile gerekli bilgileri doldurarak ön başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
Üniversitemiz tarafından verilen eğitim için uygunluğunuz SEM tarafından onaylandıktan sonra ödeme işlemini tamamlayarak eğitim başlangıç tarihine kadar gerekli evrakları hazırlamanız gerekmektedir.(Bu evrakların listesi size eğitim danışmanınız tarafından iletilecektir.)
Eğitimi başarıyla tamamladıktan sonra eğitim başarınıza göre katılım belgesi veya sertifikanız SEM tarafından hazırlanarak sizlere bilgi verilecektir.

Bilimi, Üretimi ve Girişimciliği Destekleyen Eğitim Ekosistemi

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin hedefi ulusal alanda öncü, uluslararası alanda rekabetçi, ülke kalkınmasına katkı sağlayarak öncelikle ülkemiz olmak üzere dünyadaki...

Bu Eğitimi Kurumsal Olarak Talep Et

Yıldız Teknik Üniversitesi - SEM, geliştirdiği özgün yaklaşım ile firmanızın eğitim ihtiyaçlarının tespiti ve analizinden başlayan tam kapsamlı bir danışmanlık hizmeti sunar. Eğitim beklentileriniz ve kurum ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı analizleri gerçekleştirir. Şirketiniz için en doğru eğitim tasarısını kurgulamaya başlar. Sağladığı örgün ve online kurumsal eğitim hizmeti ile eğitmen-firma ilişkisini profesyonel çerçevede yürütür ve en uygun eğitim çözümünün sağlanması için yüksek kalitede hizmet verir.

5.000,00₺
Ön Başvuru Yap