12.02.2024

Ön Kayıt Formu

İş Garantili ve Ücretsiz Yazılım Eğitimi

Değerli Yıldızlarımız,

Siz Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencilerimizi iş garantili ve ücretsiz yazılım eğitimimize davet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu eğitim programı, yazılıma ilgi duyan ve başlangıç seviyesinde yazılım becerisi olan 40 kişi için tasarlanmış olup, mezuniyet döneminde ve/veya 4. sınıfın son döneminde bulunan öğrencileri kapsamaktadır.

Eğitim Detayları:

Ücretsiz Eğitim: Katılım ücretsizdir. Yazılım dünyasına adım atmak isteyen herkesin Yıldız Teknik Üniversitesi'nin YILDIZLARINA sunduğu bu fırsattan yararlanması amaçlanmıştır.

Sınırlı Kontenjan: Toplamda 40 kişi ile sınırlıdır. (Başvurular içerisinden eğitime katılmaya hak kazanacak öğrenciler mülakat ve sınav ile belirlenecektir)

İş Garantisi: Eğitimi başarıyla tamamlayan her öğrencimizi, anlaşmalı olduğumuz kurumlara yerleştirmeyi taahhüt ediyoruz. Sektörde deneyim kazanmak ve kariyerinize güçlü bir başlangıç yapmak için bu fırsatı kaçırmayın.

Başvuru Şartları:

Mezuniyet döneminde ve/veya 4. sınıfın son döneminde olmak,

Yazılıma ilgi duymak ve/veya temel düzeyde yazılım becerilerine sahip olmak.

Eğitim Programı:

Başvurular, 26.01.2024 tarihinde sonlanacak ve eğitim programı Bahar Dönemi başlangıcında başlayarak 4 ay sürecektir.

Dersler Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünde gerçekleştirilecektir.

Bu eşsiz fırsatı değerlendirmek ve kariyerinize güçlü bir adım atmak için başvurunuzu Başvuru Linki üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru linki:

Ön Kayıt İçin Tıklayın