Başlangıç : | 07.01.2024 |
---|---|
Bitiş : | 14.04.2024 |
75 saat / 15 Hafta, 15:30-20:30, Pazar
7.500TL (KDV Dahil)
Eğitim yüz yüze bilgisayar sınıfında verilmektedir. İsteyenler online olarak, mikrofonlarıyla uzaktan derse katılabilir.
Bu eğitim, üniversitemiz dışından katılımcılara da açıktır. Eğitimle ilgili gün, saat, yer ve ücret bilgilerine sayfa başındaki bilgilerden ulaşabilirsiniz. Eğitime katılabilmek için öncelikle sayfada bağlantısı yer alan ön kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir. Kesin kayıt için gerekli bilgiler ön kayıt sonrası e-posta adresinize gönderilecektir.
Bu eğitime katılım için HTML ve CSS yazılım dilleri ile ilgili daha önce eğitim almış olmak veya bu dillerle geliştirme deneyimi sahibi olunması gerekmektedir. HTML ve CSS temelleri için diğer eğitimimiz olan Web Tasarım ve Kodlama kursumuzu inceleyebilirsiniz. Ayrıca not etmek gerekir ki, eğitim, programlama konuları içerdiğinden katılımcı kursiyerlerin temel basit matematik hesaplama işlemlerine hakim olması, temel sayısal düşünme becerilerine sahip olması gerekmektedir.
JavaScript, günümüzde artık yalnızca web sitelerinin tarayıcı tarafında değil aynı zamanda sunucuda da programlama yapılabilecek alt yapıya kavuşmuştur. Aynı zamanda mobil uygulama geliştirme için de kullanılmakta olan güçlü bir programlama dili haline gelmiştir. Yazılım sektöründe en çok aranan yazılımcı yetenekleri arasında ilk sıralara kadar yükselmiştir.
React ise hem tarayıcı taraflı geliştirme hem de mobil uygulama geliştirme alanlarında en çok tercih edilen Javascript frameworklerinden birisidir.
Web Tasarım ve Kodlama tecrübesi bulunan fakat JavaScript ve React JS ile frontend yazılım geliştirmeye başlamak isteyenler bu eğitime katılabilir. Kurs içeriği ve düzeyi daha önce hiç programlama deneyimi bulunmayan, yalnızca HTML ve CSS bilgisi olan kişiler için planlanmıştır.
Eğitim, kursiyerlerin hiç programcılık tecrübesi olmadığı varsayılarak öncelikle algoritma geliştirme, genel programlama kavram ve konseptlerini öğretmeyi hedeflemektedir. Ardından istihdam olanakları giderek artan, Javascript dili ile programlama ve React JS frameworku ile frontend geliştirme becerilerini geliştirmeye yönelik dersler yapılacaktır.
Eğitim süresince ev ödevleri ve görevler verilecektir.
75 Saat / 15 Hafta | Pazar / 5 saat (15:30 - 20:30)
Dersler, içinde 19 adet PC bulunan fakülte bilgisayar laboratuvarımızda yüz yüze yapılmaktadır, isteyen öğrenciler online olarak derse katılabilir. Laboratuvardaki bilgisayarları kullanabilir veya kendi dizüstü bilgisayarınızı yanınızda getirebilirsiniz.
Eğitim sınıf ortamının yanısıra sesli ve görüntülü biçimde Zoom platformu üzerinden canlı olarak da yayınlanacaktır.
Derslere uzaktan bağlanarak kamera ve mikrofonunuzla katılabilir, soru sorabilir, ders etkinliklerine katılabilirsiniz.
Her ders kayıt altına alınacak, kayıtlar tekrar edebilmeniz için gün sonunda sizinle paylaşılacaktır.
NOT: Fakülte binasında ÖSYM ve diğer kurum sınavları gerçekleştirilebilmektedir, bu durumda dersler online şekilde yapılacaktır.
Frontend React Javascript asgari kontenjan dolduğu taktirde bu sayfada belirtilen başlangıç zamanında başlar.
Asgari kontenjan dolmadığı durumda(çok nadir) sonraki haftaya ötelenir ve bu durum kayıt yaptıran kursiyerlere bildirilir.
Eğitim sürecindeki ödev ve diğer ölçme etkinliklerinden 100 üzerinden 60 ve üzeri puana sahip olan kursiyerler, Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından hazırlanmış ve resmi bir belge olan eğitim başarı sertifikasını almayı hak kazanırlar.
Daha düşük puan alan kursiyerler talep halinde katılım belgesi alabilirler.
Frontend React Javascript Eğitimine katılmak için öncelikle online ön kayıt formundaki bilgileri göndermeniz gerekmektedir.
Online ön kayıt formunu gönderdikten sonra belirttiğiniz e-posta adresine merkezimizin banka hesap bilgileri ve kesin kayıt işlemleri hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Kredi kartı ile ödeme için(en fazla 4 taksit) Halk Bankası kredi kartı sahibi olmanız/temin etmeniz gerekmektedir.
Bu eğitim, konu alanda deneyim sahibi üniversite öğretim elemanlarımız tarafından verilmektedir. Eğitmenimizle, aklınıza takılan her türlü konuyu tartışmak üzere iletişime geçebilirsiniz.
Eğitmen iletişim bilgileri için tıklayınız
Eğitime katılacak kursiyerlerin eğitim süresince, yüz yüze eğitim dışında derslere zaman ayırarak, sınıfa hazır halde gelmeleri gerekecektir. Ödevlerle beraber, verilecek öğrenme görevleri için en az kurs ders saati kadar süre ayrılmalıdır.