05.11.2016

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Kursları (Haftasonu)

• Eğitim Tarihi:

Başlangıç: 05.11.2016

Bitiş: 12.03.2017

• Eğitim Yeri :

Yıldız Teknik Üniversitesi - Yıldız / Beşiktaş / İstanbul
  • Eğitim Süresi :

180 saat

• Ücret / Fiyat :

2200 - TL (KDV Dahil)

YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) KURSLARI

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen merkezi bir dil sınavıdır. YDS okuma, anlama, dil bilgisi bakımından dilin kullanım düzeyini belirler. YDS İngilizce Hazırlık Kurslarımız, ÖSYM tarafından hazırlanan bu sınavın teknik olarak incelenerek oluşturulmuş bir program içeriğine göre gerçekleştirilmektedir. YDS İngilizce hazırlık kursumuza katılmak için, puan hedefini de göz önüne alarak öğrencilerimizin en az Orta (Intermediate) düzeyde İngilizce dil becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

PROGRAM İÇERİĞİ: Structure revision, Cloze tests, Sentence Completion, English-Turkish Translation, Turkish-English Translation, Paragraph Completion, Irrelevant Sentence, Dialogue, Restatement, Reading Passages

• *Temel dilbilgisi konu anlatımları ve her dilbilgisi konusu için özel hazırlanmış detaylı test çalışması,
  • *YDS sınavında gerekli temel kelime bilgisinin ilk günden itibaren kazandırılması,
  • *Temel dilbilgisinin YDS sınavına uygun olarak hazırlanmış makale çalışmaları ile pekiştirilmesi,
  • *Okuduğunu anlama ve kelime ezberleme stratejileri üzerine kurulu makale ve çeviri çalışmaları,
  • *Tüm soru tiplerine dair stratejiler ve kapsamlı testler,
  • *Ara deneme sınavları ile öğretilen konuların pekiştirilmesi.

EĞİTMEN : UĞUR KOL

HAFTA SONU KURS GÜNLERİ VE SAATLERİ: CUMARTESİ- PAZAR 09.00-14.00

Yıldız-Sem ingilizce kursları öncesinde yapılan seviyesi tespit sınavı Beşiktaş kampüs, N blokta yapılmaktadır. Sınav için bir gün öncesinden randevu almanız gerekmektedir.

NOT : Seviye tespit sınavından 40 ve üstü puan alanlar programa katılabilir.

Yıldız-SEM
TEL: (212)236 41 78 - 236 85 70 - 383 70 70 (3145 - 3146 - 3147)
FAX: (212) 383 31 49