29.09.2018

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Kursları (Haftasonu)

Başlangıç : 29.09.2018
Bitiş : 25.11.2018

90 saat

1400 - TL (KDV Dahil)

YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) KURSLARI

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen merkezi bir dil sınavıdır. YDS okuma, anlama, dil bilgisi bakımından dilin kullanım düzeyini belirler. YDS İngilizce hazırlık kursumuza katılmak için, puan hedefini de göz önüne alarak öğrencilerimizin en az Orta (Intermediate) düzeyde İngilizce dil becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

YDS hazırlık kursumuz süresince öğrencilerimiz en az 2 birebir YDS deneme sınavına tabi tutulurlar ve kurs süresince İngilizce eğitmenlerimiz tarafından belirlenen YDS yayınları ve diğer kaynaklardan yararlanılarak soru türlerine alıştırılır.

HAFTA SONU KURS GÜNLERİ VE SAATLERİ: CUMARTESİ- PAZAR 09.30-14.30

PROGRAM İÇERİĞİ: Structure revision, Cloze tests, Sentence Completion, English-Turkish Translation, Turkish-English Translation, Paragraph Completion, Irrelevent Sentence, Dialogue, Restatement, Reading Passages

Yıldız-Sem ingilizce kursları öncesinde yapılan seviyesi tespit sınavı beşiktaş kampüs, A blokta yapılmaktadır. Sınav için bir gün öncesinden randevu almanız gerekmektedir. YDS sınavına girdiyseniz seviye tespit sınavına girmenize gerek yoktur.

*Kurs programımız belli bir öğrenci sayısına ulaştığı takdirde açılacaktır.

www.sem.yildiz.edu.tr/onkayit.php?programID=5&egitimID=23

Program Koordinatörü:

Öğr.Gör. Müjde Didem Sungur

Yıldız-SEM
TEL: (212)236 41 78 - 236 85 70 - 383 70 70 (3145 - 3146 - 3147)
FAX: (212) 383 31 49