16.07.2016

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Kursları (Haftasonu)

Başlangıç : 16.07.2016
Bitiş : 28.08.2016

84 saat (7 Hafta)

1600 - TL (KDV Dahil)

YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) KURSLARI

Yabancı Dil BilgisiSeviye Tespit Sınavı (YDS), Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen merkezi bir dil sınavıdır. YDS okuma, anlama, dil bilgisi bakımından dilin kullanım düzeyini belirler. YDS İngilizce Hazırlık Kurslarımız, ÖSYM tarafından hazırlanan bu sınavın teknik olarak incelenerek oluşturulmuş bir program içeriğine göre gerçekleştirilmektedir. YDS İngilizce hazırlık kursumuza katılmak için, puan hedefini de göz önüne alarak öğrencilerimizin en az Orta (Intermediate) düzeyde İngilizce dil becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

YDS hazırlık kursumuz süresince öğrencilerimiz en az 4 birebir YDS deneme sınavına tabi tutulurlar.Kurs süresince İngilizce eğitmenlerimiz tarafından belirlenen geniş bir yelpazeden YDS yayınları ve diğer kaynaklardan yararlanılarak soru türlerine alıştırılır.

HAFTA SONU KURS GÜNLERİ VE SAATLERİ: CUMARTESİ- PAZAR 09.00-15.00

PROGRAM İÇERİĞİ: Structure revision, Cloze tests, Sentence Completion, English-Turkish Translation, Turkish-English Translation, Paragraph Completion, Irrelevent Sentence, Dialogue, Restatement, Reading Passages

Yıldız-Sem ingilizce kursları öncesinde yapılan seviyesi tespit sınavı beşiktaş kampüs, N blokta yapılmaktadır. Sınav için bir gün öncesinden randevu almanız gerekmektedir.

www.sem.yildiz.edu.tr/onkayit.php?programID=5&egitimID=23