28.07.2017

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Kursları (Hafta içi)

Başlangıç : 28.07.2017
Bitiş : 15.09.2017

108 saat

1650- TL (KDV Dahil)

YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (YDS) KURSLARI

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen merkezi bir dil sınavıdır. YDS okuma, anlama, dil bilgisi bakımından dilin kullanım düzeyini belirler. YDS İngilizce Hazırlık kurs programımız, ÖSYM tarafından hazırlanan bu sınavın içeriğine uygun olarak hazırlanmıştır. YDS İngilizce hazırlık kursumuza katılmak için, puan hedefini de göz önüne alarak öğrencilerimizin en az Orta (Intermediate) düzeyde İngilizce dil becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

PROGRAM İÇERİĞİ: Structure revision, Cloze tests, Sentence Completion, English-Turkish Translation, Turkish-English Translation, Paragraph Completion, Irrelevant Sentence, Dialogue, Restatement, Reading Passages

• *Temel dilbilgisi konu anlatımları ve her dilbilgisi konusu için özel hazırlanmış detaylı test çalışması,
  • *YDS sınavında gerekli temel kelime bilgisinin ilk günden itibaren kazandırılması,
  • *Temel dilbilgisinin YDS sınavına uygun olarak hazırlanmış makale çalışmaları ile pekiştirilmesi,
  • *Okuduğunu anlama ve kelime ezberleme stratejileri üzerine kurulu makale ve çeviri çalışmaları,
  • *Tüm soru tiplerine dair stratejiler ve kapsamlı testler,
  • *Ara deneme sınavları ile öğretilen konuların pekiştirilmesi.

EĞİTMEN : UĞUR KOL

HAFTA İÇİ KURS GÜNLERİ VE SAATLERİ:
ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA 18.30-22.00

**Telafi günleri sınıf ile birlikte belirlenecektir.

*30 Ağustos resmi tatil olduğu için o hafta 28 ve 29 Ağustos'ta ders yapılacaktır.

EĞİTİMLER 2 BLOK HALİNDE YAPILACAKTIR.

1.BLOK 18.30-20.10 / 2.BLOK 20.20-22.00

Yıldız-Sem ingilizce kursları öncesinde yapılan seviyesi tespit sınavı Beşiktaş kampüs, A blokta yapılmaktadır. Sınav için bir gün öncesinden randevu almanız gerekmektedir.

NOT : YDS sınavından 40 ve üstü puan alanlar programa katılabilir.

Yıldız-SEM
TEL: (212)236 41 78 - 236 85 70 - 383 70 70 (3145 - 3146 - 3147)
FAX: (212) 383 31 49