05.03.2018

​​PTE-Academic Sınavı Hazırlık Kursları (Haftaiçi)

Başlangıç : 05.03.2018
Bitiş : 08.05.2018

140 SAAT HAFTADA 15 SAAT

Kursun İçeriği

Bu kursun amacı katılımcıları “Pearson Test of English(Akademik)” kursuna hazırlamaktır. PTE-A sınavı yurtdışında eğitim almak isteyenlerin ve aynı zamanda Türkiye’deki eğitim kurumları ve çeşitli firmaların İngilizce seviyenizi değerlendirmek için kullanılan uluslararası geçerliliği olan bilgisayar tabanlı bir sınavdır. Kurslar sınavın içeriği ile ilgili stratejilerin verilerek adayların spesifik alanlarda hazırlanmalarına olanak tanır. Kurslar İngilizce seviyenizi yükseltmeye yönelik olmayıp, sınav becerilerine odaklanıp puanınızı yükseltmeyi hedefler. Kursun kapsamında kursiyerlerin;

• Kompozisyon yazım dili ve teknikleri
  • İngilizcenin dört temel dil becerisini (okuma, dinleme, yazma, konuşma) üst seviyede kullanmalarını sağlamak
  • Dört temel iletişim becerisinin sınavda nasıl uygulanacağının kullanımı
  • Okuma ve dinleme becerileri ile ilgili uygulamalar
  • Konuşma metinlerini özetleme

Kurs Seviyeleri

PTE-A Hazırlık kurslarına katılabilmek için adayların en az Upper-Intermediate (B2) seviyede olmaları gerekir.

Seviye Tespit Sınavı ücretli olup Pearson English tarafından geliştirilmiştir. Dil becerilerinizi bilgisayar ortamında alacağınız bir test ile kesin olarak puanlayarak bu puanlar doğrultusunda, size her aşamada neler başarabileceğinizi gösterecektir.

Avrupa dil kriterlerine (CEFR) uygun Pearson English tarafından geliştirilmiş olan (GSE) ölçeğine göre gramer, kelime bilgisi ve üç (writing, reading, listening) beceriniz sınavda ayrı ayrı değerlendirilecektir.

Sınav ücreti 25 TL'dir.

Kurs Materyalleri

Pearson Yayınevi tarafından sınav hazırlık amaçlı hazırlanan ders ve test kitapları kullanılacaktır.

Kursa katılacak öğrencilerimiz için materyal Yıldız-SEM tarafından ücretsiz teslim edilecektir.

Kurs Süresi ve Ders Saatleri

Kurs gün ve saat seçenekleri aşağıdaki gibidir:

PTE-A Hazırlık Kursu Gün ve Saat

Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma, 18.30-21.30

*Kurs programımız belli bir öğrenci sayısına ulaştığı takdirde açılacaktır.