11.07.2016

İYS (Lisans) Hazırlık Kursu (Haftaiçi Gündüz 128 saat)

• Eğitim Tarihi:

Başlangıç: 11.07.2016

Bitiş: 23.08.2016

• Eğitim Yeri :

Yıldız Teknik Üniversitesi - Yıldız / Beşiktaş / İstanbul
  • Eğitim Süresi :

6 Hafta (128saat)

• Ücret / Fiyat :

1720 TL (KDV Dahil)

Bu programda İngilizce dilbilgisi, sözcük bilgisi ve sınav sorularının cevaplandırılmasına yardımcı olacak sınav stratejilerinin öğrenciye kazandırılmasını ve okuma metinleri yardımıyla okuma tekniklerinin geliştirilmesini hedeflemektedir. Paragraf içinde boşluk doldurma, anlamca en yakın cümle ve paragraf bütünlüğünü bozan ifadeyi bulma, diyalog tamamlama gibi soru türlerine yönelik pratik çalışmalarla öğrenciyi en hızlı ve etkin bir biçimde yeterlik sınavına hazırlamayı amaçlamaktadır. Öğrencinin seviyesi YTÜ İngilizce Yeterlik sınav formatında hazırlanmış seviye tespit sınavıyla belirlenmekte ve ona uygun sınıfa yerleştirilmektedir.

Kurs Günleri ve saatleri: Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe  Saat:09.00-14.00

07.06.2016 tarihinde yapılan İngilizce Yeterlik Sınavından 0-35 arası puan alanlar programa katılabilirler.

5 Ocak 2016 tarihinde yapılan sınavdaki kursumuzun başarı oranı %62'dir.