03.07.2017

İYS (Lisans) Hazırlık Kursu (Haftaiçi Gündüz 120 saat )

Başlangıç : 03.07.2017
Bitiş : 10.08.2017

6 Hafta (120 saat)

1400 TL (KDV Dahil) /  YTÜ Öğrenci ücreti 1120-TL (KDV Dahil)

Bu programda İngilizce dilbilgisi, sözcük bilgisi ve sınav sorularının cevaplandırılmasına yardımcı olacak sınav stratejilerinin öğrenciye kazandırılması ve okuma metinleri yardımıyla okuma tekniklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Paragraf içinde boşluk doldurma, anlamca en yakın cümle gibi soru türlerine yönelik pratik çalışmalarla öğrenciyi en hızlı ve etkin bir biçimde yeterlik sınavına hazırlamak amaçlanmaktadır. Ayrıca öğrenciler sınava yönelik kompozisyon türlerinin nasıl yazılacağı konusunda bilgilendirilmektedir.

Kurs süresince ders saati dışında 2 adet örnek Yeterlilik sınavı verilip öğrencinin gelişimi hem kendisi hem eğitmen tarafından değerlendirilecektir.

* Materyal Yıldız-SEM tarafından haftalık olarak verilecektir.

Öğrencinin seviyesi YTÜ İngilizce Yeterlik sınav formatında hazırlanmış seviye tespit sınavıyla belirlenmekte ve ona uygun sınıfa yerleştirilmektedir.

Kurs Günleri ve saatleri: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe      Saat: 09.00-14.00

13 HAZİRAN 2017 SINAVI BAŞARI ORANIMIZ %70

Kesin kayıt için Yıldız-Sem Beşiktaş kampüse başvuru yapmanız gerekmektedir.

NOT: Derslere devam zorunluluğu vardır !!!