21.03.2017

İYS (Lisans) Hazırlık Kursu (Haftaiçi Gündüz 104 saat Beklemeli Öğrenciler için)

Başlangıç : 21.03.2017
Bitiş : 12.06.2017

13 Hafta (104 saat)

1300 TL (KDV Dahil) /  YTÜ Öğrenci ücreti 1040-TL (KDV Dahil)

Bu programda İngilizce dilbilgisi, sözcük bilgisi ve sınav sorularının cevaplandırılmasına yardımcı olacak sınav stratejilerinin öğrenciye kazandırılması ve okuma metinleri yardımıyla okuma tekniklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Paragraf içinde boşluk doldurma, anlamca en yakın cümle gibi soru türlerine yönelik pratik çalışmalarla öğrenciyi en hızlı ve etkin bir biçimde yeterlik sınavına hazırlamak amaçlanmaktadır. Ayrıca öğrenciler sınava yönelik kompozisyon türlerinin nasıl yazılacağı konusunda bilgilendirilmektedir.

Kurs süresince ders saati dışında 2 adet örnek Yeterlilik sınavı verilip öğrencinin gelişimi hem kendisi hem eğitmen tarafından değerlendirilecektir.

* Materyal Yıldız-SEM tarafından haftalık olarak verilecektir.

Öğrencinin seviyesi YTÜ İngilizce Yeterlik sınav formatında hazırlanmış seviye tespit sınavıyla belirlenmekte ve ona uygun sınıfa yerleştirilmektedir.

Kurs Günleri ve saatleri: Salı ve Perşembe  Saat:14.00-18.00

Kesin kayıt için Yıldız-Sem Beşiktaş kampüse başvuru yapmanız gerekmektedir.

NOT: Sınıflarımız 20 kişi ile sınırlandırılacaktır.

Derslere devam zorunluluğu vardır !!!

TATİLLER: 1 Mayıs 2017