06.03.2017

İYS (Lisans) Hazırlık Kursu (Haftaiçi Gündüz 104 saat Beklemeli Öğrenciler için)

• Eğitim Tarihi:

Başlangıç: 06.03.2017

Bitiş: 31.05.2017

• Eğitim Yeri :

Yıldız Teknik Üniversitesi - Yıldız / Beşiktaş / İstanbul
  • Eğitim Süresi :

13 Hafta (104 saat)

• Ücret / Fiyat :

1300 TL (KDV Dahil) /  YTÜ Öğrenci ücreti 1040-TL (KDV Dahil)

Bu programda İngilizce dilbilgisi, sözcük bilgisi ve sınav sorularının cevaplandırılmasına yardımcı olacak sınav stratejilerinin öğrenciye kazandırılması ve okuma metinleri yardımıyla okuma tekniklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Paragraf içinde boşluk doldurma, anlamca en yakın cümle gibi soru türlerine yönelik pratik çalışmalarla öğrenciyi en hızlı ve etkin bir biçimde yeterlik sınavına hazırlamak amaçlanmaktadır. Ayrıca öğrenciler sınava yönelik kompozisyon türlerinin nasıl yazılacağı konusunda bilgilendirilmektedir.

Kurs süresince ders saati dışında 2 adet örnek Yeterlilik sınavı verilip öğrencinin gelişimi hem kendisi hem eğitmen tarafından değerlendirilecektir.

Öğrencinin seviyesi YTÜ İngilizce Yeterlik sınav formatında hazırlanmış seviye tespit sınavıyla belirlenmekte ve ona uygun sınıfa yerleştirilmektedir.

Kurs Günleri ve saatleri: Pazartesi ve Çarşamba  Saat:14.00-18.00

*Kurs kayıt için son gün 2 Mart 2017

NOT: Sınıflarımız 20 kişi ile sınırlandırılacaktır.

Derslere devam zorunluluğu vardır !!!

TATİLLER: 1 Mayıs 2017