05.03.2016

• Ücret / Fiyat :

1750 TL (KDV DAHİL)

İŞ İNGİLİZCESİ / BUSINESS ENGLISH

Küreselleşen iş yaşamında ve günümüzün zorlu, rekabetçi iş dünyasında, İngilizceyi iş ingilizcesi seviyesinde öğrenmek zorunluluk haline gelmiştir. Küresel iş yaşamında iş süreçlerinin ve ilişkilerinin çoğunlukla İngilizce yürütülmesi, iş görüşmelerinin, ürün tanıtımlarının, müşteri hizmetleri ile teknik yardımın bu dilde yapılması nedeniyle birçok işletme gerek yeni işe aldığı elemanların gerekse de mevcut çalışanlarının İngilizce yeterlilklerine büyük önem vermektedir. Bu durum, iş yaşamına hazırlanan yada halen çalışmakta olanların bu dili İş inglizcesi düzeyinde öğrenmeleri gereklilik haline gelmiştir.

Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YTÜ SEM) gerek merkezlerimizde gerekse de talep üzerine şirketlerde uzman öğretim elemanlarımız İş İngilizcesini ihtiyaçlarınıza göre uyarlıyor. Sizleri de bu deneyimi paylaşmaya davet ediyor; iş dünyasındaki olanaklarınıza yenilerini ekleyerek, konumunuzu sağlamlaştırmaya davet ediyoruz.

PROGRAM İÇERİĞİ: Telefon görüşmelerinde kullanılan iş ingilizcesi, İş mektupları, iş sözleşmeleri, rapor yazma teknikleri, sunum teknikleri, CV yazımı, İş görüşmesi teknikleri, İş toplantılarında bilgi ve kişisel fikir alışverişi, Satış, reklam, sipariş ve teslimat gibi temel iş hayatı pratiklerine ait iletişim teknikleri, İş hayatında sosyalleşme, Vaka çalışmalarıyla ilgili çözüm teknikleri.

HAFTA SONU KURS GÜNÜ VE SAATİ: CUMARTESİ-PAZAR 09.00-13.00

Yıldız-Sem ingilizce kursları öncesinde yapılan seviyesi tespit sınavı beşiktaş kampüs, N blokta yapılmaktadır. Sınav için bir gün öncesinden randevu almanız gerekmektedir.

www.sem.yildiz.edu.tr/onkayit.php?programID=5&egitimID=23

Yıldız-SEM
TEL: (212)236 41 78 - 236 85 70 - 383 70 70 (3145 - 3146 - 3147)
FAX: (212) 383 31 49