02.11.2015

İş İngilizcesi/ Business English ( Hafta İçi)

• Eğitim Tarihi:

Başlangıç: 02.11.2015

Bitiş: 04.01.2016

• Eğitim Yeri :

Yıldız Teknik Üniversitesi - Yıldız / Beşiktaş / İstanbul
  • Eğitim Süresi :

81 SAAT / 9 HAFTA / HAFTADA 9 SAAT

• Ücret / Fiyat :

1750 TL (KDV DAHİL)

Ders Saatleri : Hafta içi (Pazartesi+Çarşamba+Cuma): 19:00 - 22:00

Programın Amacı :

YTÜ Yıldız Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde açılan İş İngilizcesi programı, eklektik bir yaklaşımla İş İngilizcesi ile Genel İngilizce Programını birleştirerek temel dil becerilerini modern iş dünyasında kullanılan şekli ile öğrenciye kazandırmak amacıyla tasarlanmıştır. Program katılımcıların kazandıkları becerileri kullanarak uluslararası iş hayatında etkin bir biçimde iletişim kurabilmelerini sağlamaktadır.

İş İngilizcesi Programı, katılımcıların farklı iş sektörlerindeki gereksinimlerine de cevap vermektedir.

Programın İçeriği :

İş İngilizcesi Programı toplam 3 kurdan oluşmaktadır. Bir kurda toplam 60 ders saati eğitim verilmektedir.

Avrupa Ortak Dil Kriterlerine göre tanımlanan seviyelere uygun olarak oluşturulan kurlar aşağıda belirtilmiştir:

B1 - B2 : Intermediate

B2 - C1 : Upper-Intermediate

C1 : Advanced

Programın içeriği, iş hayatında karşılaşılan çeşitli durumlar göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır;

- Telefon görüşmelerinde kullanılan iş İngilizcesi,

- İş mektupları, iş sözleşmeleri, rapor yazma teknikleri,

- Sunum teknikleri,

- CV yazımı,

- İş görüşmesi teknikleri,

- İş toplantılarında bilgi ve kişisel fikir alışverişi

- Satış, reklam, sipariş ve teslimat gibi temel iş hayatı pratiklerine ait iletişim teknikleri,

- İş hayatında sosyalleşme,

- Vaka çalışmalarıyla ilgili çözüm teknikleri,

Seviye Tespit Sınavı : Öğrencinin internet üzerinden online alacağı seviye tespit sınavının sonucuna göre dil seviyesi belirlenir. Sınav Yıldız-Sem'de randevu sistemiyle uygulanmaktadır.

Bir kuru başarıyla geçmiş bir öğrenci eğitimine 4 aydan fazla bir süre ara verdiği takdirde seviye tespit sınavına tekrar girerek seviyesi belirlenmektedir.

Yıldız-Sem ingilizce kursları öncesinde yapılan seviyesi tespit sınavı beşiktaş kampüs, N blokta yapılmaktadır. Sınav için bir gün öncesinden randevu almanız gerekmektedir.

Ön Kayıt: http://www.sem.yildiz.edu.tr/onkayit.php