03.08.2015

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULUMUZU YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İNGİLİZCE YETERLİK SINAVINA (İYS) HAZIRLIK KURSU

Başlangıç : 03.08.2015
Bitiş : 27.08.2015

80 Saat (4 Hafta)

1010,00-TL (KDV Dahil)

Bu programda İngilizce dilbilgisi, sözcük bilgisi ve sınav sorularının cevaplandırılmasına yardımcı olacak sınav stratejilerinin öğrenciye kazandırılmasını ve okuma metinleri yardımıyla okuma tekniklerinin geliştirilmesini hedeflemektedir. Paragraf içinde boşluk doldurma, anlamca en yakın cümle ve paragraf bütünlüğünü bozan ifadeyi bulma, diyalog tamamlama gibi soru türlerine yönelik pratik çalışmalarla öğrenciyi en hızlı ve etkin bir biçimde yeterlik sınavına hazırlamayı amaçlamaktadır. Öğrencinin seviyesi YTÜ İngilizce Yeterlik sınav formatında hazırlanmış seviye tespit sınavıyla belirlenmekte ve ona uygun sınıfa yerleştirilmektedir.

Kurs Günleri ve saatleri: Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe Saat:09.00-14.00

Yıldız-Sem ingilizce kursları öncesinde yapılan seviyesi tespit sınavı beşiktaş kampüs,
N blokta yapılmaktadır. Sınav için bir gün öncesinden randevu almanız gerekmektedir.
Seviye tespit sonucunuza göre 0-35 arası alanlar bu programa dahil olabilir.