11.01.2014

7250TL KDV dahil

İNSAN KAYNAKLARI

ULUSLARARASI SERTİFİKA PROGRAMI

Değişen yönetim teknikleri ve üretim süreçleri, İnsan Kaynaklarına verilen önemi artırmış ve insan kaynaklarını şirketlerin işleyişindeki en önemli unsurlardan birisi haline getirmiştir.

Uluslararası rekabetin hızla ivme kazandığı günümüz koşullarında insan kaynakları uygulamaları şirketlerde verimliliğin artması, yüksek performansa ulaşılması ve sürekli büyümenin sağlanmasında en önemli destek olarak kabul edilmektedir.

Eğitimin Amacı

Eğitim Programı, personel yönetimi ile insan kaynakları yönetimi arasındaki farklılıkları, insan kaynakları yönetimi fonksiyonlarının stratejik rolünü, işletme yapılanmasındaki yerini, insan gücü planlamasını, iş analizlerini, seçme-yerleştirme süreçlerini, yetkinliklere dayalı mülakat yapılanmasını, performans yönetimini, iş değerlemesi ve ücret yönetimini ve çalışma hukukunu temel alan konularını uygulama boyutuyla ele almaktadır.

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programına katılanlar eğitim sonrasında özellikle insan kaynakları yönetimi biriminin kurulmasında veya yeniden yapılanmasında yer alabileceklerdir. Ayrıca çalışma hayatına katılanlar yeniden bir eğitim gerektirmeden İnsan Kaynakları Yönetimi birimlerinde donanımlı olarak işe başlayabileceklerdir.

Katılımcılar, California Üniversitesi Kampüsünde alacakları eğitimler sayesinde İnsan Kaynaklarının dünyadaki işleyişini görebilme şansına sahip olacaktır.

Program Hakkında

Yıldız Teknik Ünversitesi ile University of California Riverside işbirliğinde düzenlenen İnsan Kaynakları Sertifika Programını başarıyla tamamlayan katılımcılar her iki üniversitenin sertifikasına hak kazanacaktır.

Programlar iki modülden oluşmaktadır.
Birinci Modül: Türkiye’de YTÜ Sürekli Eğitim Merkezinde, YTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri tarafından 48 saat ders verilecektir. Dersler Cumartesi ve Pazar Günleri olmak üzere 4 hafta boyunca 10:00 ile 16:00 saatleri arası verilecektir. Türkiye’de gerçekleşecek dersler 11 Ocak 2014 Cumartesi günü başlayacak ve 2 Şubat 2014 Pazar günü sonlanacaktır.

İkinci Modül: A.B.D.’nin California Eyaletinde yer alan University of California Riverside Kampüsünde iki hafta boyunca sürecek olan eğitimler, 48 saat ders ve iki tam günlük sektör ziyaretleri ile tamamlanacaktır. California’daki bölüm 24 Şubat 2014 Pazartesi başlayacak ve 7 Mart 2014 Cuma günü sonlanacaktır.

Eğitim Programlarının YTÜ’de gerçekleştirilecek bölümü Türkçe olarak YTÜ akademisyenleri; UCR’da gerçekleşecek modülü ise İngilizce olarak UCR öğretim elemanları tarafından verilecektir.

UCR’da gerçekleşecek olan modül için katılımcıların dersi takip edecek düzeyde İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Sertifikaya hak kazanmak için %80 devam ve final sınavından başarılı bir puan almak zorunludur.

Eğitim Ücreti

Eğitim toplam ücreti KDV dahil 7.250 TL.

• YTÜ’de 48 ve UCR’da 48 saat olmak üzere toplam 96 saat eğitim,
  • Amerika'da çift kişilik odada kahvaltı dahil konaklama,
  • havaalanı karşılama ve bırakma,
  • sağlık sigortası ücrete dahildir.

Ulaşım bedeli katılımcıya aittir.

• İnsan kaynakları yönetimine giriş
  • İK’ya stratejik bakış ve fonksiyonlar arası ilişkilerin değerlendirilmesi
  • Performans yönetimi
  • Kariyer yönetimi
  • Ücret yönetimi
  • Mülakat teknikleri
  • Eğitim ve geliştirme
  • Yönetim ve organizasyon
  • Davranışsal yönetim
  • Kurum kültürü
  • Kurumsal liderlik
  • Motivasyon
  • İletişim yönetimi
  • Entelektüel sermaye ve uluslararasi İK
  • Personel ve bordrolama işlemleri
  • Kurumsal organizasyon oluşturma ve örnek çalışmalar
  • İş hukuku ve endüstri ilişkileri
  • Global İK

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Kontenjanımız 30 kişi ile sınırlıdır, son kayıt tarihi 27 Aralık 2013 Cuma günüdür.

İletişim

Kayıt ve ayrıntılı bilgi için,  (212) 383 21 35 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.