17.04.2017

550 TL

STATİK ELEKTRİK RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ

EĞİTİM TEKLİFİ KAPSAMI VE AMACI

Statik elektrik kaynaklı tehlikeleri CENELEC 50404 ve NFPA 77 standartlarını referans alarak değerlendirebilmek, patlayıcı ortam oluşmasını engelleme ve statik elektrik kaynaklı tehlikelere karşı alınacak önlemler konusunda bilgi sahibi olmak, oluşa bilecek risklere karşı çalışanları bilinçlendirmek.

EĞİTİM HİZMETİ İÇERİĞİ

Temel tanımlar

Statik elektrik oluşumu

Deşarj tipleri

Endüstride statik elektrik

Statik elektrik kaynaklı problemler

Atex ortamlar ve statik elektrik

Tozlarda statik elektriklenme

EĞİTİM SÜRELERİ

Statik elektrik risk yönetimi eğitimi maksimum 20 kişi minimum 15 kişi lik gruplar halinde 2 gün sürecektir.

EĞİTİM YÖNTEMİ

Eğitimler görsel sunum eşliğinde gerçekleştirilecek, eğitimin bütününde iletilen bilgiler, sorular, görüş ve önerilerin aktarılmasıyla katılımcılarla etkileşimli ve iki yönlü bir iletişim bağı oluşturulması hedeflenecektir.

1.5 KATILIMCILAR

İş güvenliği uzmanları, kimya mühendisleri, kimya tesis sorumluları ve konu hakkında bilgi almak isteyen kişiler.