07.01.2017

Sağlık KOÇLUĞU (SAĞLIK ANTRENÖR) Sertifika Programı

Eğitimin Kapsamı ve Hedefi

Takdim,

Uluslararası Sağlık Koçluğu programı ile 14 kritik koçluk becerileri tanımlamakta ve her biri için temel öğrenme noktaları sağlamaktadır. Sağlık Koçluk Eğitimi Programından aşina olmanız gereken bütün bu kritik koçluk becerileri üzerinde test edileceksiniz. Sorular durum tabanlıdır ve eleştirel düşünmeyi teşvik etmek ve zorlamak ve de sizin koçluk yeteneğinize net bir değerlendirme sağlamak için tasarlanmıştır.

Sertifikasyon Sınavı İçin Şartlar

– Institute for Integrative Nutrition (IIN) Health Coach Training Program programını bitirmiş olmalı yada dengi bir programa katılıp 200 saatlik eğitim programını ve 45 saatlik uygulamayı tamamladığı belgelendirilmeli.

• Sınav için IAHC’ye email ile müraacat edilip IAHC Membership ID üyelik numarası alınmalı.Pearson VUE website. Sınav için gün tayin edilirken aynı zamanda kredi kartı ile sınav ücreti olan 150USD ödenmeli.

Sınav Günü;

• Bilgisayar ortamında Pearson merkezlerinde yapılan sınav 90 dakika 71 soru cevap verilmelidir.

Sorular aşagıdaki konu başlıklarından oluşur

Adaylar tercih işlemlerini bakanlığın İçin Hazırlanmış Tanıtım Katalogu

1. IAHC Aday El Kitabı
  2. IAHC Eğitim Rehberi