01.09.2018

Başlangıç : 01.09.2018
Bitiş : 02.09.2018

Davutpaşa Kampüsü, Esenler, İstanbul

20 saat (Cumartesi- Pazar)

600 TL

HİKAYE VE MASAL ANLATICILIĞI EĞİTİCİ EĞİTİMİ

İnsanlığın en kadim becerilerinden biri masal ve hikâye anlatıcılığıdır. Hikâye ve masallar yoluyla çocuklar geleceğe hazırlanmış ve geleceği inşa etmelerinde onlara bu yolla malzemeler sunulmuştur. Günümüzde ise etkili bir şekilde eğitim ortamları başta olmak üzere sosyal her ortamda masal ve hikâyelere yer verilmektedir.

Ticari hayatta da hikâyenin gücünü keşfedenlerin insanları ikna amaçlı bu gücü kullandıkları yaygın olarak görülmektedir. Hiçbir etkili konuşma yoktur ki içinde hikâye olduğu vakit sıkıcı geçsin, anlaşılması güç olsun. Anlatımı güçlendirmek, öğretici olmak ve dinleyenleri sıkmamak için en iyi yol hikâyelerdir.

Hikâye ve masal dinlemeden büyüyen çocuk olmadığı gibi masal ve hikâye anlatmadan çocuk büyütende veya eğitende yoktur. İşte masal ve hikâyenin öğretici, eğitici ve gizemli dünyasından yararlanmak için “Hikâye ve Masal Anlatıcılığı Eğitici Eğitimi Sertifika Programı” düzenlemiş bulunmaktayız.

Her branştan öğretmenler, öğretmen adayları, her bölümden üniversite öğrencileri, anne-babalar, anlatmayı sevenler ve konuya ilgi duyan herkes katılabilir. Katılım için herhangi bir önkoşul yoktur.

Başarılı olan kursiyerlere "HİKAYE VE MASAL ANLATICILIĞI EĞİTİCİ EĞİTİMİ" sertifikası verilecektir.