02.12.2017

İstanbul Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği (WISC-R)

Başlangıç : 02.12.2017
Bitiş : 03.12.2017

2 Gün / 14 saat

450 TL + KDV

İstanbul Program 5 Testler Çalıştay Programı (1. Çalıştay)

Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği (WISC-R)

(02-03 Aralık 2017 Cumartesi – Pazar)

Çalıştayın İçeriği: Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği’nin içeriği, tarihçesi, kullanım amaçları ve alanları, uygulanışı, yönergenin öğretilmesi, sonuçlarının psikopatoloji alanında kullanımı ve yorumlarının rapor haline getirilmesi.

Kursun Hedefleri: Katılımcıların; 6-16 yaş arası çocuklar için uygulanan bu zeka testini uygulama ve raporlama aşamalarınıuygulayabilir olmasıdır.Test; 6 sözel, 6 performans olmak üzere 12 alt testten oluşmaktadır. Test sonucunda bireyin sözel, performans ve genel olmak üzere üç zeka bölümü yani üç IQ puanı elde edilir.

Çalıştay sırasında testin;

*Niçin Uygulandığı

*Görüşme Teknikleri

*Klinik Gözlemler ve vaka örnekleride paylaşılacaktır.

Katılımcılar böylece uygulama, değerlendirme ve rapor yazmada yeterlilik düzeyine ulaşacaktır.

Eğitmen: Prof.Dr.Mehmet Engin Deniz, Uzm. Klinik Psikolog Rüya Dilara Yıldırım ve Uzm. Klinik Psikolog Büşra Karakoç Güzel

Eğitim Direktörü: Yrd. Doc. Dr. Murat Artıran

Tek başına bu çalıştayın ücreti: 450 TL + KDV (Çalıştay metaryeli dahildir, Çanta dahil değildir; çanta almak isteyenlerin çalıştaydan1 hafta önce bize bildirmesi gerekmektedir)

Eğitim ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız!

Albert Ellis Enstitüsü Türkiye Merkezi - Rasyonel Psikoloji

İletişim No: 0212 327 0233