18.03.2017

İş Zekası ve Kurumsal Raporlama Sertifika Programı - Microsoft® Business Intelligence

• Eğitim Tarihi:

Başlangıç: 18.03.2017

Bitiş: 19.03.2017

• Eğitim Yeri :

Yıldız Teknik Üniversitesi - Yıldız / Beşiktaş / İstanbul
  • Eğitim Süresi :

14 Saat (1 Hafta) Cumartesi − Pazar 9:30 − 17:30

• Ücret / Fiyat :

Eğitimin Amacı
İş zekası; dağınık veriyi analiz yapmaya yardımcı olacak kullanılabilir bilgiye , bilgiyi çok boyutlu analiz ederek anlamlandırdığınız şekilde özetleyip aksiyonlara dönüştürerek karar verme sürecini kısaltıp hızlandırmakta bu şekilde işletmelerin doğru zamanlarda doğru adımlar atmalarını ve önemli kararları doğru verebilmelerini sağlamaktadır.
Amacımız kolay öğrenilmesi mümkün olan gelişmiş ülkelerde yaygın kullanılan iş zekasının ; öğretilerek uygulanmasını ve yaygınlaşmasını sağlamak ,işletmelerin iş süreçlerinin, çalışanların, tedarikçi ve iş ortaklarının ve müşterilerinin performansını temel başarı göstergeleri KPI (Key Performance Indicator) olarak izleyebilmeleri ve iyileştirerek etkin yönetilmeleri ile birlikte maliyetlerini kontrol altında tutabilen , rekabette öne çıkan, risklerini minimize edebilen daha karlı işletmeler haline gelmelerine yardımcı olmaktır.
Katılım Şartları
  • Eğitime kimler katılım sağlayabilir ?
  • Meslek sahibi olmak isteyen lise ve üstü mezun olan ve dizüstü bilgisayara sahip herkes
  • Kobilerde, kurumsal firmalarda ve kamu sektöründe çalışan eleman, sorumlu ve yöneticiler;
  • Üretim de ve / veya Planlamada çalışan Planlama Sorumlu ve Müdürler
  • Satınalma ve Satışta departmanında çalışan raporlama yapan sorumlular
  • Finans muhasebe sorumlularına , raporlama yapanlar
  • Finansman Müdürleri Mali İşler Müdürleri, Muhasebe Müdürleri
  • Bilgi İşlem elemanları , Sorumluları ,Müdürleri
  • Kurumsal Raporlama öğrenmek isteyen bütün bilgisayar ile ilgili eğitimi alan veya almayan bütün öğrenciler ve çalışanlar
Sertifika Hakkında
Yıldız Teknik Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen (Microsoft® BI ) İş Zekası ve Kurumsal Raporlama Sertifika Programının aşağıdaki koşulları sağlayan katılımcılarına, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde sertifika ya da katılım belgesi verilecektir.

Program sonunda, %100 devam koşulunu sağlamaları koşuluyla ( Türkçe ) sertifika verilecektir.
  • SQL SERVER 2014 EĞİTİMİ
    • SQL SERVER 2014 KURULUM , YÖNETİM VE YETKİLENDİRME
      • SQL Server 2014 Kurulum
      • Business Intelligence for Visual Studio 2013 Kurulum