11.05.2019

16 saat

.

Spor Psikolojisi Motivasyon Teorileri ve Uygulamaları

Eğitimin Amacı: Katılımcılar, Motivasyon Teorileri-Uygulamaları ve Rasyonel Duygucu & Bilişsel Davranış Terapi’nin sporda uygulanmasındaki kavramları ve uygulamaları öğreneceklerdir. Çalıştayda canlı demonstrasyon yapılacaktır. Katılımcılar, spor psikolojisiyle ilgili motivasyon teorilerinin temellerini öğreneceklerdir. Motive edici yönler ve uygulamaları ile ilgili çeşitli konularda güncel bilgiler verilecektir.

Eğitim İçeriği:

• Spor Psikolojisinde Rasyonel Duygucu & Bilişsel Davranışçı Terapi’nin Esasları
  • Sporda Rasyonel Duygucu & Bilişsel Davranışçı Terapi’nin Kullanımı: DEĞERLENDİRME
  • Sporda Rasyonel Duygucu & Bilişsel Davranışçı Terapi’nin Kullanımı: MÜDAHALE
  • Sporda Motivasyon ve Seans Gösterimi
  • Sporcularda Mücadele ve Zorluklar ve Motivasyon: TEORİ
  • Rasyonel Duygucu & Bilişsel Davranışçı Terapi’nin Sporda Kullanılması: UYGULAMA

Eğitmen: Dr. Murat Artıran & Dr. Martin Turner

Eğitim Süresi: 11-12 Mayıs 2019 – 16saat/kredi

Eğitim Şekli: Örgün

Kimler Katılabilir: Mezun ve üniversite son sınıfta bulunan Psikologlar, Psikolojik Danışmanlar, Psikoloji Yüksek Lisans /Doktora Mezunları, Aile Danışmanlığı belgesi alanlar ve bu alanlarda öğrenci olanlar . Diğer lisans mezunları aldıkları bölüm ve çalıştıkları alan hakkında bilgi vererek çalıştaya katılabilirler.

Eğitim Sertifikasının adı: Yıldız Teknik Üniversitesi “SPOR PSİKOLOJİ – REBT & CBT PROGRAMI” eğitimi katılımcılarına, YTÜ SEM logolu imzalı katılım sertifikası verilmektedir.