28.05.2017

Başlangıç : 28.05.2017
Bitiş : 23.07.2017

64 saat / 8 Hafta

900TL (YTÜ Üni. Öğr. 800TL)

YTÜ BEşiktaş Kampüs

Kontenjanlarımız sınırlıdır. Başvuru sırasına göre değerlendirme yapılacaktır.

Web Tabanlı uygulamalar artık her yerde. E-Devlet işlemlerinin arkaplanında, alışveriş sitelerinde, sosyal medya uygulamalarında, mobil cihazlarda kullandığınız uygulamaların arkaplanında ve daha birçok dijital ortamda. Rezervasyon yaparken, hastanelerden randevu alırken, online mesajlaşma uygulamalarında tamamı ile Web Uygulamalarının imkanlarıyla süreçler yürütülüyor.

Eğitimin en başında gerçek bir Web Yazılım projesi planlanacak ve kurs sonuna kadar bu proje hayata geçirilmeye çalışılacak.
Klasik ders anlatım yaklaşımının yanında gerçek bir proje üzerinden konuların anlatılmasının, öğrenmeyi eğlenceli ve daha kalıcı hale getirdiği bir gerçek.
Analiz, tasarım, geliştirme, uygulama ve değerlendirme gibi proje yönetim süreçlerinin temel adımlarına göre hareket edilecek.

Neredeyse her sektörde ticaret mecrası giderek internet ve mobil dünyaya kayıyor. Ülkemizde geliştirilmeye müsait yüzlerce web projesi açığı bulunmakta. Sizin de bir proje fikriniz var fakat kendinizi yeterli görmüyorsanız bir yerden başlamak için bu eğitim size göre.
İşiniz gereği bir biçimde Backend/Sunucu Taraflı Yazılım Geliştiriciler ile iletişim halindesiniz fakat onların dilinden anlamıyor veya derdinizi anlatmakta güçlük çekiyorsanız, bu eğitim size büyük katkı sağlayacaktır.
Web Tasarım alanında bir kariyeriniz var ve yanına Web Yazılım becerisini de katarak mesleki profilinizi genişletmek istiyorsanız bu eğitimden yola çıkmalısınız.

Sıcak eğitim atmosferinde, eğlenceli geçecek kurs programımıza sizleri de bekliyoruz.

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Gerekli Ön Bilgi:

Temel ingilizce ve temel web tasarımı(HTML, CSS) bilgisine sahip, en az lise mezunu herkes eğitimlerimize katılabilir.

Daha detaylı rehberlik almak istiyorsanız dersin eğitmenine sayfada belirtilen iletişim numarasından ulaşabilirsiniz.

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimine Kimler Katılmalıdır?

Web tabanlı uygulamalar üzerinde uzmanlaşmak isteyen, bununla birlikte uluslararası sertifikalarla bu bilgisini kanıtlamak isteyen kişiler katılabilir.

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi İçeriği:

Hangi web yazılım dili? PHP, Asp.NET, Java, Phyton ?

Her dilin kendine özgü avantaj/dezavantajları mevcuttur. PHP, web yazılım mimarisini öğrenmede ve bir proje geliştirmede çok az gereksinime ihtiyaç duyan bir yazılım dilidir. Dünyaca ünlü birçok web sitesi/uygulaması PHP dilini kullanır (facebook, wikipedia, Flickr, wordpress). Yapılan son bağımsız bir araştırmaya göre internet üzerindeki web sitelerinin 80% sinde PHP dili kullanılmıştır. (bkz.  Quora tartışmaw3techs global araştırma) Özellikle freelance sektöründe web yazılım uzmanı arayan projelerin büyük çoğunluğu PHP dilindedir.

Bölüm 1 – PHP

• Statik ve Dinamik Web Sitesi Karşılaştırılması
  • Sunucu – İstemci Mimarisi
  • PHP’ye Giriş
  • PHP Avantajları/Dezavantajları
  • Windows İçin PHP Geliştirme Ortamı hazırlanması (XAMPP İle)
  • PhpStorm PHP Geliştirme Ortamı

• PHP – MySQL ile Örnek Alışveriş Sitesi Uygulaması

Bölüm 4 – Sonraki Adım

• Daha İleri Seviyeler İçin İpuçları ve Yönlendirme

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Sonrası Çalışılabilecek Sektörler ve Alınabilecek Unvanlar?

• Bilgi İşlem Departmanları
• Yazılım Şirketleri
• Danışmanlık Şirketleri
• Web Geliştirici (Web Developer)
• Backend Geliştirici

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Süresi:

64 Saat / 8 Hafta

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Başlangıç Tarihi:

Web Yazılım Kursu PHP Eğitimi, asgari kontenjan(10 kişi) dolduğu taktirde bu sayfada belirtilen başlangıç zamanında başlar.
Asgari kontenjan dolmadığı durumda sonraki haftaya ötelenir ve bu durum kayıt yaptıran kursiyerlere bildirilir.

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Gün ve Saatleri:

Pazar, 8 Saat (09:00 - 17:00)

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Sertifika ve Katılım Belgesi:

Eğitim sonunda Yıldız Teknik Üniversitesinde Sertifika sınavı düzenlenir.

Bu sınavdan 100 üzerinden 60 ve üzeri puana sahip olan kursiyerler, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanmış ve resmi bir belge olan eğitim sertifikasını almayı hak kazanırlar.
Daha düşük puan alan kursiyerler talep halinde katılım belgesi alabilirler.

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Kayıt İşlemleri:

Web Tasarım Eğitimine katılmak için öncelikle online ön kayıt formundaki bilgileri göndermeniz gerekmektedir.
Online ön kayıt formunu gönderdikten sonra sizinle iletişime geçilecek ve sonraki adımlar hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Online Ön Kayıt Formu için tıklayın

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Kim Tarafından Verilmektedir?

Bu eğitim, konu alanında tecrübeli üniversite öğretim elemanlarımız tarafından verilmektedir.

Web Yazılım Eğitimi sonrasında yine kurumumuzca verilen, bu eğitimin devamı sayılabilecek PHP Frameworkleri ile Web Geliştirme eğitimine kayıt olunabilir.

Web Yazılım PHP MySQL Kursu Eğitim Modeli:

Flipped Classroom Eğitim Modeli

Süreyi daha verimli kılmak için "Flipped Classroom" ( kavram hakkında bilgi için tıklayın) öğretim yöntemi kullanılacaktır. Bundan dolayı eğitime katılacak kursiyerlerin eğitim süresince, yüzyüze eğitim dışında derslere zaman ayırarak, sınıfa hazır halde gelmeleri gerekecektir. Ödevlerle beraber, verilecek öğrenme görevleri için en az kurs ders saati kadar süre ayrılmalıdır.

Online Ön Kayıt Formu için tıklayın