10.07.2019

Davutpaşa Kampüsü, Esenler, İstanbul

80 saat / 8 Hafta, Çarşamba+Perşembe

650TL

Eğitim, yeterli katılım sağlanamadığından iptal edilmiştir. Lütfen diğer bilgisayar eğitimlerimize veya uzaktan eğitim seçeneklerimize göz atınız.

Bu eğitim üniversitemiz dışından katılımcılara da açıktır.
Eğitimin yapılacağı kampüs, gün ve saatler ile ödeme bilgileri sayfanın üst kısmında yer almaktadır.
Katılım ön koşulları sağlandığı taktirde yaş sınırı bulunmamaktadır.

Neredeyse her sektörde ticaret mecrası giderek internet ve mobil dünyaya kayıyor. Ülkemizde geliştirilmeye müsait yüzlerce web projesi açığı bulunmakta. Sizin de bir proje fikriniz var fakat kendinizi yeterli görmüyorsanız bir yerden başlamak için bu eğitimle yola çıkabilirsiniz.

İşiniz gereği bir biçimde Backend/Sunucu Taraflı Yazılım Geliştiriciler ile iletişim halindesiniz fakat onların dilinden anlamıyor veya derdinizi anlatmakta güçlük çekiyorsanız, bu eğitim size büyük katkı sağlayacaktır.
Web Tasarım alanında bir kariyeriniz var ve yanına Web Yazılım becerisini de katarak mesleki profilinizi genişletmek istiyorsanız bu eğitimden yola çıkmalısınız.

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Gerekli Ön Bilgi

Temel İngilizce ve temel web tasarım ve kodlama(HTML, CSS) bilgisine sahip herkes eğitimlerimize katılabilir.

Daha detaylı rehberlik almak istiyorsanız sayfada belirtilen iletişim bilgilerinden dersin eğitmenine ulaşabilirsiniz.

PHP MySQL Eğitimine Kimler Katılmalıdır?

Web tabanlı uygulamalar üzerinde uzmanlaşmak isteyen, bununla birlikte teknik üniversite sertifikasıyla bu bilgisini kanıtlamak isteyen kişiler katılabilir.

Hangi web yazılım dili? PHP, Asp.NET, Java, Phyton ?

Her dilin kendine özgü avantaj/dezavantajları mevcuttur. PHP, web yazılım mimarisini öğrenmede ve bir proje geliştirmede çok az gereksinime ihtiyaç duyan bir yazılım dilidir. Dünyaca ünlü birçok web sitesi/uygulaması PHP dilini kullanır (facebook, wikipedia, Flickr, wordpress). Yapılan son bağımsız bir araştırmaya göre internet üzerindeki web sitelerinin 80% sinde PHP dili kullanılmıştır. (bkz.  Quora tartışmaw3techs global araştırma) Özellikle freelance sektöründe web yazılım uzmanı arayan projelerin büyük çoğunluğu PHP dilindedir.

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi İçeriği:

Bölüm 1 – PHP

• Statik ve Dinamik Web Sitesi Karşılaştırılması
  • Sunucu – İstemci Mimarisi
  • PHP’ye Giriş
  • PHP Avantajları/Dezavantajları
  • Windows İçin PHP Geliştirme Ortamı hazırlanması (XAMPP İle)
  • PhpStorm PHP Geliştirme Ortamı

• PHP İle MySQLe Erişim
  • PHP İle MySQL İşlemleri

Bölüm 3 – Uygulamalar

• Sınıfın performansı ve ders süresi yettiğince örnek web sitesi uygulamaları yapılacaktır

Bölüm 4 – Sonraki Adım

• Daha İleri Seviyeler İçin İpuçları ve Yönlendirme

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Sonrası Çalışılabilecek Sektörler ve Alınabilecek Unvanlar?

• Bilgi İşlem Departmanları
• Yazılım Şirketleri
• Danışmanlık Şirketleri
• Web Geliştirici (Web Developer)
• Backend Geliştirici

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Süresi:

80 Saat / 8 Hafta

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Başlangıç Tarihi:

Web Yazılım Kursu PHP Eğitimi, asgari kontenjan(10 kişi) dolduğu taktirde bu sayfada belirtilen başlangıç zamanında başlar.
Asgari kontenjan dolmadığı durumda sonraki haftaya ötelenir ve bu durum kayıt yaptıran kursiyerlere bildirilir.

Web Yazılım Kursu PHP MySQL Eğitimi Gün ve Saatleri:

Çarşamba + Perşembe(2 gün), 5'er Saat (10:00 - 15:00)

Web Tasarım Eğitimi Sertifika ve Katılım Belgesi

Eğitim sonunda Yıldız Teknik Üniversitesinde Sertifika sınavı düzenlenir.
Bu sınavdan 100 üzerinden 60 ve üzeri puana sahip olan kursiyerler, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanmış ve resmi bir belge olan eğitim sertifikasını almayı hak kazanırlar.
Daha düşük puan alan kursiyerler talep halinde katılım belgesi alabilirler.

Web Tasarım Kursu Kayıt İşlemleri

Web Tasarım Eğitimine katılmak için öncelikle online ön kayıt formundaki bilgileri göndermeniz gerekmektedir.
Online ön kayıt formunu gönderdikten sonra belirttiğiniz e-posta adresine sonraki adımlar hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Eğitim Kimler Tarafından Verilmektedir?

Bu eğitim, konu alanında uzman üniversite öğretim elemanlarımız tarafından verilmektedir. Eğitmenimizle, aklınıza takılan her türlü konuyu tartışmak üzere iletişime geçebilirsiniz.
Eğitmen iletişim bilgileri için tıklayınız

Web Tasarım Kursu Eğitim Modeli

Flipped Classroom Eğitim Modeli

Süreyi daha verimli kılmak için "Flipped Classroom" ( kavram hakkında bilgi için tıklayın) öğretim yöntemi kullanılacaktır. Bundan dolayı eğitime katılacak kursiyerlerin eğitim süresince, yüzyüze eğitim dışında derslere zaman ayırarak, sınıfa hazır halde gelmeleri gerekecektir. Ödevlerle beraber, verilecek öğrenme görevleri için en az kurs ders saati kadar süre ayrılmalıdır.

Online Ön Kayıt Formu için tıklayın