17.04.2019

• Tıbbi Sekreterler
  • Noter ve Tercüme bürolarında çalışan veri giriş elemanları

Eğitimin Amacı

·Eğitimin başlıca amacı, Zabıt Kâtipliği ya da İcra Kâtipliği kadrolarına atanmak isteyen devlet memuru adaylarının, aynı isimli sınavlardan başarılı olabilmeleri için gerekli olan “3 dakikada en az 90 kelimeyi hatasız yazma” becerilerini kazanmalarıdır.

·Eğitimden faydalanabilecek diğer meslek elemanları arasında devlet memurları, bilgisayar operatörleri, veri giriş elemanları, tıbbi raporatörler, noter ve tercüme bürolarında çalışan veri girişi elemanları yer almaktadır.

·Gelecek dönemde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında Türkçe diline en uygun olan F klavye kullanımının zorunlu hale gelmesi beklenmektedir.

Katılım Belgesi Koşulları

·Derslere % 80 devam zorunluluğunu yerine getiren ve eğitim sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara Yıldız Teknik Üniversitesi ve Adıgüzel Meslek Yüksekokulu onaylı başarı belgesi verilecektir.

·Sınavda başarılı olamayıp, derslere % 80 devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılar Yıldız Teknik Üniversitesi ve Adıgüzel Meslek Yüksekokulu onaylı bir katılım belgesi alacaklardır.

Eğitimin Uygulanışı

• Her bir eğitim programı 20 kişiden oluşmaktadır.
  • Eğitimin başlama tarihi :17 Nisan 2019 Çarşamba
  • Eğitim günleri : Çarşamba, Perşembe ve Cuma Günleri

(Haftada 12 ders saati toplam 72 ders saati)

• Eğitim saatleri: 17.30-20.30 arasında
  • Eğitim Yeri: Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu - Ataşehir
  • Eğitmen : Özlem KAŞ
  • Eğitim Ücreti : 500 TL + KDV

Özlem KAŞ

1978 yılında Kastamonu’da doğdu. 2003 yılında Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.2013 Yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.2007 yılında öğretmenliğe başladı. Aynı yıllarda Halk eğitim merkezlerinin düzenlediği “Bilgisayar ve yönetici asistanlığı kurslarında ders verdi. 2014-2017 yılları arasında Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Tıbbı Dokümantasyon ve sekreterlik bölümden öğretim görevlisi olarak çalıştı. Halem MEB e bağlı Üsküdar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen olarak çalışmaktadır. Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Yaşam Boyu Öğrenme Merkezinde açılan sertifika programlarında eğitimci olarak görev almaktadır.

KAYIT VE İLETİŞİM:

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu-Yaşam Boyu Öğrenme Birimi