01.01.1970

48 Saat

500TL

YTÜ BEşiktaş Kampüs

* Kontenjan 8 kişidir. Başvuru sırasına göre değerlendirme yapılacaktır.

Pratik bilgisayar kullanım tecrübesine, HTML5, CSS bilgisine sahip herkes bu eğitime katılabilir.

HTML5, CSS konularında yeterli düzeyde bilgisi olmayanlar bu eğitimden önce kurumumuzda verilen "Web Tasarım" eğitimini ( burayı tıklayın) inceleyebilirler.

Eğitimde yapılacak örnek mobil uygulama için sunucu taraflı kodlar (backend web yazılım) da kullanılacaktır. Bu konular eğitim kapsamı dışındadır. Yalnızca sunucu iletişiminin nasıl sağlandığını ve veriler üzerinde sunucu (backend) süreçlerinin nasıl yürüdüğünün kavratılması için üzerinde durulacaktır.

Sunucu taraflı web yazılım (backend) ile ilgili kurumumuzca verilen "Web Yazılım" eğitimini ( burayı tıklayın) inceleyebilirsiniz.

Eğitim içerikleri konular hakkında hiç bilgisi olmayanlar için temel düzeyde düzenlenmiştir.

Hibrit Android, iOS PhoneGap(Cordova) Mobil Uygulama Kursu Uzaktan Eğitim Ders İçeriği:

• HTML5, CSS hızlı kurs
    Öğrenci grubunun HTML5 ve CSS tecrübelerine göre belirlenecek içerikle bilgilerin hatırlanması sağlanacaktır.
    • Dizi(array) ve Metinlerle(string) Çalışmak
    • Şartlı İfadeler
    • Kapsam (Global Scope, Local Scope) ve this Anahtarı
    • Şartlı İfadeler, Döngüler
    • Zamanlayıcılar (timer)
    • Document Object Model (DOM) İncelemesi
  • jQuery Eğitimi
    • Seçiciler
    • Döngüler
    • Animasyonlar
    • Ajax İle Arkaplan Client ve Server İşlemleri
  • Native ve Hybrid Uygulama Farkları
  • PhoneGap (Cordova) Kullanımı
  • Web Storm ile Proje Geliştirme
  • Framework7 İle Uygulama Geliştirme
  • Google Playde Mobil Uygulama yayınlama

Online Ön Kayıt Formu için tıklayın

Eğitim Kim Tarafından Verilmektedir?

Bu eğitim, konu alanında tecrübeli üniversite öğretim elemanlarımız tarafından verilmektedir.

Eğitim Saatleri:

Katılımcıların oy çokluğuyla belirleyeceği, akşam 21:00 24:00 arası 2'şer saatten haftada 3 gün. Toplam 48 saat

Hibrit Android, iOS PhoneGap(Cordova) Mobil Uygulama Kursu Uzaktan Eğitim ile İlgili İletişim:

Aklınıza takılan her türlü konuda aşağıdaki iletişim bilgileri yoluyla bize danışmaktan çekinmeyin.

htokatli@yildiz.edu.tr

Mobil Uygulama Kursu Eğitim Modeli:

Flipped Classroom Eğitim Modeli

Süreyi daha verimli kılmak için "Flipped Classroom" ( kavram hakkında bilgi için tıklayın) öğretim yöntemi kullanılacaktır. Bundan dolayı eğitime katılacak kursiyerlerin eğitim süresince, yüzyüze eğitim dışında derslere zaman ayırarak, sınıfa hazır halde gelmeleri gerekecektir. Ödevlerle beraber, verilecek öğrenme görevleri için en az kurs ders saati kadar süre ayrılmalıdır.